| RedRose1 a întrebat:

Ce este visul lucid? Si cum poti avea unul?

6 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Visul lucid, adica realizezi ca lucrurile din jurul tau sunt absurde, imposibile, si deci, e un vis. Si atunci faci ce iti tuna tie in cap, pentru ca al tau creier, totusi incearca sa faca totul din vis sa para real, inclusiv senzatiile, asa cum le stii, tu. Deci practic, iti palaesti creierul. Sa zicem, ca vrei sa vezi cum e sa te arunci de la 100 de metri - creierul tau incearca cu informatiile pe care le are, sa redea o senzatie in concordanta cu ce stie el, si astfel tu te distrezi, fara sa patesti nimic, pentru ca e un vis.

Daca nu iti place, sti ca e un vis, insa vrei sa iesi din el, poti scutura din cap, pana te trezesti. Daca nu merge din prima, insisti, pana te trezesti. Functioneaza.

| Jipa95 a răspuns:

Atunci cand visezi cu ochii deschisi happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand sa nu fi extrem de obosit. Altfel o sa ai un somn adanc si e o mare posibilitate sa nu visezi nimic sau sa visezi vag. In al doilea rand sa te gandesti la un anumit lucru inainte sa dormi. In al treilea rand sa fi capabil sa iti dai seama ca este un vis, daca iti dai seama nu va mai fi asa vag. E doar parerea mea. N-am mers pe chesti cu stiinta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un vis lucid e un vis in care esti constient, cum poti avea unul, hm nu stiu, eu am avut noroc si am avut de cateva ori. Pur si simplu mi-am dat seama in vis ca visez, si il controlam 5 min dupa care ma trezeam.

| Adrianetc a răspuns:

Presupun ca inseamna momentul in care esti constient ca visezi.Mi s.a intamplat si mie, ba chiar sa il pot manipula sa adaug sau sa scot persoane etc.Insa nu poti cand vrei tu este spontan

| YoDenii a răspuns:

Atunci cand esti constienta in visul tau, si il poti controla. Ca sa ai un vis lucid trebuie sa zici inainte de culcare "Voi avea un vis lucid, ochii inchisi, mintea deschisa" in gandul tau pana te plictisesti, dar sa fii sigura ca e ultimul lucru care il ai in minte.

Cum functioneaza...pe mine. eu dorm, dar exista un moment in care te trezesti, noaptea, si atunci, iti aduci aminte de chestia cu visul lucid si iti vei continua visul. tongue