anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce experiențe sau mici experimente faine pot avea sau face cu microscopul meu digital?

Răspuns Câştigător
| Robertone77 a răspuns:

Uită-te la apă, la diferite materiale și substanțe. La frunze, flori, suc, insecte, fructe, legume.

3 răspunsuri:
| Robertone77 a răspuns:

Te poți uita la ceva.

| Robertone77 a răspuns:

Uită-te la plastic, la microorganisme, pământ, ulei, etc.

| relian a răspuns:

Mai bine iti luai o luneta si te uitai la ferestrele oamenilor, poate vedeai si tu ceva frumos laughing
Microscopul tau digital face poze, dar deja aveai aparat de facurt poze si la telefon, asa ca ai irosit niste bani aiurea.

Neai innebunit de tot cu microscopul tau digital, tiam mai explicat ca ala nu-i microscop, ca este un fel de aparat foto, dar se pare ca tot nu vrei sa intelegi.

Ai pus nu stiu cate intrebari cu aparatul tau digital, nu vezi ca nu-i nimeni interesat sa iti raspunda laughing daca ai la fiecare intrebare a ta 1-2 raspunsuri.
Inca odata iti spun, ce ai tu nu-i microscop, este aparat de facut poze care poate mari, dar asa si telefonul tau poate face si computerul.
Cum am spus bani irositi, esti naivi sa crezi toate balariile ce le vezi pe net, baga ala un titlu microscop digital, deja tea dat gata laughing l-ai si achizitionat crezind ca este naveta spatiala.
Lasa ca e bun, doar aia nu trebuie si ei sa faca un ban, daca naivi sunt de ce nu.