Surpriza,niciun reprezentant al acestei minunate specii nu are un rol definit in viata.Nu mai incercati sa va conferiti statuturi care sa va faca sa va simtiti mai bine,pentru ca sunteti cu totii,insignifianti si fara noima!
Surpriza, mereu esti singur in duel cu vicisitudinile vietii! Auxiliarii nu sunt iluzii, dar sunt insignifianti.Cel putin, asa ar trebui sa fie daca esti o fiinta puternica, gata de un duel 1-1, fara preparatori fizici, antrenori, consilieri, purtatori de cuvant si impresari.
Mereu ai ce sa faci.Restul sunt vaiete pseudo-existentiala, chiar vanitoase, as spune.Negasirea unui real scop mi se pare tragica.Mereu exista ceva ce sa-ti capteze atentia sau sa te faca sa te ridici de jos.
Ce,ma,ce Dumnezei? Mereu calea de iesire, cheia labirintului, firul Ariadnei, cum s-o numi e in mainile tale, tu trebuie doar sa iesi din labirint.Niciodata nu esti in cerc inchis, mereu e o portita, trebuie doar anticipata.
Surpriza, in viata nu esti pe un bulevard, ca sa ai capete moarte sau cul-de-sac-uri.Ci esti doar pe o autostrada cu un capat bine-determinat, cu multe ramificatii.Trebuie sa stii unde sa iei virajele corecte, care iti vor inlesni drumul si il vor face agreabil.Dar, bineinteles, exista si optiunea auto-distrugere la volan.Desi...iar e tragic sa opresti drumul, doar cand ai niste mici probleme cu suspensiile.
Nu te mai plange de orice, din vanitate.Man up, cupcake! Scutura-te de noroi, spala-te si mergi mai departe, pentru ca nu exista nicaieri un capat pe care sa il stabilesti tu, decat daca te sinucizi.Restul e can-can inutil si doritor de atentie.
Surpriza, mesajul tau mi se pare si comic si tragic! Nu stiam ca astea doua merg impreuna E adevarat (partial) ce spui tu, dar nu consideri ca exista situatii in viata in care practic nu mai ai ce sa faci? Situatii in care nu exista cai de iesire, sitauatii a caror rezolvare nu tine de tine, situatii in care stai si astepti la o minune pentru ca altceva nu ti-a mai ramas?! E usor sa spui: exista intodeauna o portita. Dar daca nu exista aceasta portita, ce faci?
"It's your attitude, not your aptitude, that determines your altitude."
http://www.youtube.com/watch?v=L22CSiM560c
http://www.tpu.ro/......-youtu-be/
Inseamna ca nu-ti mai ramine decit sa te descoperi, sa traiesti numai pentru tine.
1. Eu am un rol in viata. Fiecare are un rol in viata.
2. Nu exista greutatiile vietii deoare viata este o entitate nemasurabila in termeni materiali deci nu are masa, implicit greutate.
3. Cand cazi in deznadejde te rogi lui Dumnezeu pentru curaj.
Cred ca o iei prea in tragic. Tot ce scrii tu aici este exagerat. "Niciun rol in viata" - nu exista asa ceva. Fiecare avem un rol, numai ca rolurile difera de la om la om. E adevarat ca unii au un rol mai important, altii mai putin important, dar un rol tot este si pentru noi. "Cand vezi ca esti singur" - Nimeni nu e singur, nici la propriu, nici la figurat. Toti avem rude, colegi, simple cunostinte. "Inchis din toate partile" - chiar asa fiind, tot trebuie sa existe si o cale de iesire. Chiar la puscarie daca esti, ai un termen, dupa care ti se deschide poarta ca sa iesi. "Capat de drum" - e exagerat spus si asta. Capat de drum este doar cand se termina firul vietii.
Ce vreau eu sa zic este ca in interiorul nostru se afla suficiente resurse care ne pot ajuta sa gasim solutii la toate problemele cu care ne confruntam. Lucian Blaga a spus ca "daca viata ni se pare ca nu mai are niciun sens, nu ne ramane decat sa cautam sa ii dam un sens".
Este o intrebare filosofica, nu este raportata la propia persoana!
In loc sa te preocupe lucruri mai pamantene, mai practice, tu stai si filozofezi despre "ce-ar fi daca as da de belea din senin". mai bine te-ar preocupa viitorul tau intr-un mod constructiv, astfel incat sa nu ajungi in astfel de situatii. :p
Multumesc pentru sfat, am sa-l iau in considerare!
Aduti aminte k nu esti singura. daca ai vreo problema cere ajutorul si nu cred ca nu se va gasi cineva sa te ajutesi inca cv: fii optimista
Stai pe TPU - aici macar esti premiat cu un aparat foto daca devii userul lunii adica daca raspunzi la multe intrebari -
Uite ca asta nu o stiam )
Http://www.tpu.ro/blog/?p=3402
mai raspunzi la cateva intrebari, devii expert TPU si dupa castigi! e asa usor :))
Multumesc frumos! ""particip""
Gasesti in tine puterea sa mergi mai departe.Te gandesti ca nu esti singur/singura si ca sunt multe persoane intr-o situatie mult mai grea ca a ta...Cand nu iti mai ramane alta solutie incerci imposibilul, si astepti fie sa pierzi totul fie sa castigi si sa mergi ma departe.
Te gandesti ca nu esti singur, si ca cineva iti este aproape si ca te iubesti, incerci sa lupti chiar daca nu mai poti, incerci sa fi optimista desi te-ai saturat, fi alaturi de persoanele cu care te simti bine si cu care poti impartasii problemele.Si tare si nu te lasa.Atata timp cat nu te doboara, te intareste.
Nu toti avem roluri in viata... cei mai multi suntem spectatori
iar de drumuri traiesti in Romania aici drumurile nici nu vezi de unde incep
Gandeste'te ca tot raul e spre bine...ca totul o sa fie bine.iesi cu prietenii, ajuta'ti parintii cu ceva, gaseste; ti o activitate, orice, ca sa nu te mai simti inutila, sa nu te mai gandesti la prostiile astea si sa inveti sa te bucuri si de lucrurile mici pe care ti le ofera viata...