Ce aş putea face? Pur şi simplu,nu-mi pasă dacă dispareo specie de plantă sauanimal, dacăexistenţa mea nu depinde de asta.
Din partea mea, pot să dispară şi balenele albastre, şi ursii panda, şi alte chestii pe care se tot chinuie ăştia să le salveze. Pe mine nu prea mă poate influienţa cu nimic faptul că mai există sau nu urşi panda sau balene.
Las animalul sa manace planta respectiva. Dupa ce termina, ii rup gatul.
Raspuns final: standard dublu.
Si la urma iti mirosi palma?
Nu-i rău.
Sper ca ai luat raspunsul meu drept o gluma asa cum l-am luat si eu pe al tau.
Hahah, normal.
Nu se stie niciodata.
Daca deja mananca acea planta nu ai ce sa ii faci... il alungi. mai mult ce sa ii faci. doar nu ai sa omori animalul pentru o planta. Toate plantele sunt si la bancile de gene. deci oricand ar putea sa fie readuse in circuit...
Daca nu e comestibil?
Conteaza?
poate ca poate mor si eu odata cu ei, si dintr-un foc dispar 3 feluri diferite de fiinte pe cale de disparitie.
Pai ar fi bine ca animalul sa fie separat de planta, iar animalului sa ii se dea alt tip de mancare, astfel incat si planta va fi salvata de la disparitie prin fptul ca e ajutata sa nu fie mancata si si animalul este salvat de la disparitie prin faptul ca i se da altceva de mancare, nu "ceva" pe cale de disparitie.
De Ce?
De ciuda
)
Ai dreptate in Romania Inteligenta este pe Cale de Disparitie.
Nu poti face nimic. Lasam natura sa-si urmeze cursul.Asa este cel mai bine. Omul nu trebuie sa intervina, pentru ca de fiecare data cand o face, o face foarte prost.
Adyr0 întreabă:
Alien întreabă:
indiaqueen întreabă: