Pooi etapele vieti mele sunt...m-am nascut,am copilarit,am crescut mare m-am imbatat,m-am drogat,am f***t,am omorat pe cineva si am ajuns cu hitler,stalin, michael jackson, kurt kobain si restul in bahamas
Ohh,draga mea...
Sunt atatea momente frumoase in viata incat nu cred ca le pot insira pe toate! Nici nu stiu de unde sa incep...
Eu,una,ma bucur de micile lucruri care mi se intampla. De exemplu,cand vad primul ghiocel rasarind stingher de sub plapuma de zapada; cand zaresc o batranica impreuna cu nepotelul prin parc,razand si povestind fiecare ce are pe suflet; cand mama si tata imi daruiesc un zambet,lucru ce se intampla foarte rar; cand fratele meu ma ia in brate si imi multumeste ca exist...
In viata iti vei aminti cu siguranta prima dragoste. Primul baiat la care ai tinut - momentul in care,imediat cum a inceput scoala,toamna, stai in scara unui bloc cu iubitul si tu dardai de frig. El isi da jacheta jos si o pune pe tine, apoi iti ia mainile intr-ale lui, pentru a nu-ti mai fi frig...primul sarut,miile de fluturasi din stomac care nu se opresc din zbor si ochii lui patrunzatori ce ii fixeaza cu dragoste pe-ai tai. De ce? Pentru ca ai tinut enorm la el si totusi,prima dragoste este importanta si astfel de momente nu se uita.
Momentul in care iti intemeiezi o familie. Daaa,cu siguranta,cand dai nastere primului tau copil; iti doresti ce e mai bine pentru el,vrei sa ii dai sa guste din fiecare lucru ce face viata minunata,sa petreci ore intregi jucandu-te cu el si sa il feresti de orice rau din jurul lui. Vrei sa ii arati toata dragostea pe care i-o porti,nestiind ca,adorandu-l din strafundul sufletului,il poti coplesi cu emotiile tale sau rusina in vreun fel. Iti doresti sa fii aproape de el in orice moment,sa te bucuri de orice lucru minor alaturi de el si sa ii vezi micul suras pe care il are dupa ce spune 'mama' pentru prima oara si tu il umpli de laude. De ce? Pentru ca micutii sun niste fiinte superbe,minunate,ce te umplu de bucurie.
La astea,se mai adauga si momentele neplacute,ce-ti lasa o mica cicatrice pe suprafata inimii; pana la urma dispar,dar totusi sunt niste intamplari semnificative din viata ta...
Dupa parerea mea,reteta unei vieti fericite este dragostea. Imi amintesc ca eram intr-o depresie adanca,plangeam, ma taiam, fumam...ma distrugeam intru totul. Apoi l-am vazut pe V. si am stiut ca lumea mea se va transforma in bine. Stateam cu el,ii spuneam prin ce trec si-mi alina durerile cu sarutarile lui dulci, cu o imbratisare calda, data cu dragoste. Inocenta adolescentei.
Bafta!
Cele mai importante posibile ar fi nasterea, copilaria,casatoria, familia, moartea. Asta cred ca este logic pentru oricine.
Insa eu zic ca fiecare secunda pe care o traim este un punct important.Un moment rau te face sa devi mai puternic si mai precaut in viitor, unul bun te face sa vezi lumea cu ochi mai buni, etc. Fiecare traire interioara, fiecare gest facut, cred ca absolut totul este important in ceea ce priveste viata.
Nu putem numi ca roti motrice pentru acest maraton decit impulsurile instinctuale fie ca e vorba de teama,de dragoste,de hrana, de dominatie, de inteligenta sau de alte chestii inascute cu toate ca unora le place sa transfere totul constientului si logicii.Nu exista.E spargere in figuri ieftine avind drept mobil boala lui Narcis.
Nasterea noastra nu o constientizam, deci este importanta pentru altii, adica pentru parintii nostri. Important este cind devii tu parinte. Importante sunt toate acele actiuni care te fac sa urci inca o treapta pe scara evolutiei...
GabrielICG întreabă: