anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ii determina pe oameni sa se bage in treaba altuia ca musca-n...lapte?
P.S. Ma interesează atât păreri științifice cat si filozofice. Sigur exista vreo explicație valabila pe acolo.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil vor sa ajunga ca mustele ce le gasesti pe fundul cestii, dupa ce sorbesti cu pofta cafeaua.
Pai daca nu ma bag in treaba cuiva, asta ar insemna sa raman pe dinafata fara ocupatie...nu, nu pot.

8 răspunsuri:
| Alphawolf a răspuns:

Stiintifice nu stiu, dar incerc una filozofica. "Ce nu-ti place, altuia nu-i face". Adica, daca lovesti, asteapta-te sa si primesti, daca ataci, provoci, ti se va raspunde... cu "aceeasi moneda"(asta daca ti-ai gasit nasul).

| anonim_4396 explică (pentru Alphawolf):

Oh, era sa mor de frica.
Ia mai zi tu ce-ai sa mai faci, niste amenințări mai puțin mascate ca nu ma supăr. Sa se prindă si alții ca ai facut o "pasiune".

| Alphawolf a răspuns (pentru anonim_4396):

Despre ce frica vorbesti... si despre ce amenintari? Ma lasi masca!

Si da, am o pasiune sa "amenint" persoanele care pun asfel de intrebari: http://www.tpu.ro/......fierbanta/
Si stii ce e ciudat? Ca tot ele se simt lezate. O spun si eu doar asa pentru acei "altii"(de care vorbeai), ca nu ma astept sa intelegi, sunt slabe sanse...

| sabin89 a răspuns:

Ce-i determină pe americani să se bage în treaba rușilor? Dacă ei vor să-și anexeze Crimeea și o parte din Ucraina...

| doctorandus a răspuns:

Omul e fiinta sociala.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Se cheama curiozitate si este o ''afectiune'' nativa.

| suffarstar a răspuns:

Ego-ul are mereu tendinta de a iesi in evidenta. El doreste, chiar foarte subtil uneori, sa se faca auzit, apreciat.E o idee foarte puternica ascunsa in subconstient.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trebuie să vadă că altora le e mai rău, ca să știe că lor le e bine. Și invers.

Întrebări similare