anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ii intereseaza pe oamenii. din ziua de azi?(De ce credeti asta?)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Interesele sunt diferite de la om la om, de la un deceniu la altul. Pe multi oameni din ziua de azi ii intereseaza supravietuirea, din pacate. Altii au timp si bani pentru alte lucruri mai placute: arta, calatoriile, lecturile. Pe unii ii fascineaza distractiile, altii sunt focusati pe munca, iar altii se concentreaza pe familie. Nu stiu. E greu. Cati oameni, atatea interese!

11 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Banii thinking foamea de bani...thinking de ce? pentru ca omoara, violeaza batrane doar si pentru 10 lei daca nu copii thinking

| ViVi a răspuns:

Nu toti oamenii sunt asa...happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate omul s-a cam insingurat, asa ca interesele sunt strict personale, familie copii, job. De ce cred? pentru ca traiesc, exist, vad!

| danutza a răspuns:

Poi in primul rand sa le fie bine...sanatate ca degeaba au toti banii din lume...sa fie iubitzi...intzelesi...si nu in ultimul rand un job calumea happy

| arysa a răspuns:

In principal bani si fericire; apoi sa se uite prin "gradina vecinului" ca intotdeauna se gaseste sa aiba vreo gaina mai grasa laughing

| optimista_5827 a răspuns:

Sa aiba mai mult decat vecinul.
sa isi faca in casa si sa-si ia toale... aaa da...si sa mance bine... ce daca nu are bani de rechizite la copil.

| juniper a răspuns:

Banii

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai fi uimita sa stii cate ma intereseaza pe mine personal.in mersul lucrurilor si evenimentelor, religioase, sociale economice si politice. dar la nivelul meu nu pot interveni cat as vrea in acest proces.doar sa ma informez. de intervenit foarte putin.

| Nastia a răspuns:

Sa-si asigure traiul pana la batranete si sa aiba pe cineva alaturi,...

| Linda a răspuns:

Am vorbit cu un tip neroman si spunea ca e frapant in Romania ca oamenii au asa vise mici, vor doar sa supravietuiasca, nu au mentalitate de pioneri in varii domenii, lideri, transformatori. Eu imi doresc sa contribui la revolutionarea relatiei stat - cetatean in Romania

| cesege a răspuns:

Sa aiba serviciu bun, sa fie sanatosi, sa se inteleaga cu seful, sa fie mot =cel mai tare din parcare, sa aiba succes la femei/barbati, sa crape de ciuda vecina de invidioasa ce e, sa aiba masina traznet, sa fie cool, sa calatoreasca peste hotare, sa aiba casa marfa+piscina +menajera+catel(purcel etc), si daca se poate si familie si sa isi iubeasca familia... dar nu toti doresc asta, vor succes cu orice pret! ca sa fie burici!