8 ore pe noapte de somn, minim doua inainte de 12 (fara un somn bun, nu te astepta ca mintea ta sa lucreze eficient), inlatura factorii de stres, concentreaza-te pe ceea ce ai de facut - nu te gindi ca e imposibil, astfel psihic devii ineficient, si mintea la fel. Incearca sa vezi aplicatia practica a ceea ce inveti (in cazul in care exista), facind anumite situatii, scenarii de pe urma a ceea ce ai invatat. Nu te astepta sa inveti repede. Mintea nu lucreaza asa, daca o pui asa sa lucreze, se va bloca. Citeste de mai multe ori ce ai de invatat (pasaje scurte), la anumite intervale de timp - repetitia e mama invataturii zice o vorba.
La chestionarele de pe situ drpciv ma descurc iau testele dar la sala parca uit totu ma duc pana la 19 sau 21 maxim si gata este a 4 oara cand dau maine dimineata la ora 9 mentionez ca cu masina in trafic ma descurc am inteles ca inainte de examen sa beau o cafea si sa mananc un corc magic ca are lecitina altii sa iau buline gen lecitina sa ginco biloba sau memo plus si chair habar n-am ce sa fac
Uite cum am luat eu permisul. Am tocit pur si simplu raspunsurile, si le-am repetat de atatea ori incat recunosteam raspunsurile inainte sa termin de citit intrebarea.
Este cea mai proasta metoda. Daca poti sa inveti logic, sau sa mergi in masina cu tatal tau si sa iti explice pe viu schemele din carte, ar fi extraordinar. Metoda mea e de folosit, doar cand nu mai merge nimic altceva, in ultima istanta
Ar trebui sa mergi la farmacie si sa iei Memoplus, este foarte bun. Sau lecitina. O sa te ajute!
Du-te la plafar si ia niste ceaiuri de ginko biloba,sau memo plus sau cum se kema acel medicament pentru ca contine ginko biloba care inbunatateste circulatia sangelui la nivelul creierului si o buna oxigenare,asadar o concentrare sporita,dar sa citesty cu atentie prospectul.
Incearca metode diferite de invatare,observa cand te concentrezi mai bine,seara, dimineata, poate invety mai usor daca invety impreuna cu altcinva.
Ia acele stickere sau cum se numesc si scrie pe ele date importante din legislatie si lipestele peste tot si sa le recitesty sa iti amintesty de ele.
Incearca sa invety logic nu sa tocesty.
succes
Sa te odihnesti suficient, la fiecare 60 min de invatat sa iei o pauza de 10-15 min in care sa faci altceva sau, daca este posibil sa iesi la aer curat! poti lua si niste lecitina sau "memo plus" de la walmark sau "bilomag" de la zdrovit (tot pastile, se gasesc in farmacii)
Cum sa fac sa invat mai repede ca maine am examen in mare parte fac intrebari pe frpciv si merge treaba dar la sala nu iese asta e a 4 oara
AvalohAlyn întreabă: