Eu nu cred ca este deja-vu. deja-vu inseamna cand iti amintesti secvente, care ti se par deja intamplate sau vazute, indiferent de persoana cu care esti sau locul unde te afli. uneori se intampla sa ai deja-vu ca un fel de flash-uri chiar daca nu ai mai fost niciodata intr-un anumit loc unde ti se intampla acest fenomen, sau chiar daca nu cunosti persoana respectiva. pur si simplu brusc ti se pare ca ai mai vizualizat scena pe care o traiesti, si nu poti controla acest lucru oricat ai incerca. unele religii spun ca ai o astfel de senzatie din cauza unor vieti anterioare, si ca desi nu cunosti o persoana in viata asta, ai senzatia totusi ca ai mai vazut-o undeva din cauza reincarnarii sufeltului intr-un alt trup. insa cum noi nu credem in asa ceva, cred ca este pur si simplu o senzatie, o eroare a constintei si memoriei, care produce niste sentimente ciudate de repetitie.
deci nu cred ca este un deja-vu ceea ce ti se intampla de fapt. cred ca pur si simplu gandirea ta a perceput ca cel mai important, sentimentul nu actiunea, de aceea acele momente pe care ti le aduci aminte sub forma de trairi sufletesti sunt intamplari probabil care te-au marcat in viata, si pe care ti le amintesti mai degraba ca pe ceva legat de suflet decat de creier. succes