| Themagnificientspark a întrebat:

Ce înseamnă când visezi o personalitate cunoscută?

Mi s-a întâmplat recent să visez o persoană faimoasă,așa zisă o personalitate foarte bine urmărită și cunoscută de către mine.
Având în vedere că acea persoană este un căntăreț de muzica pop modernă alternative rock dintr-o formație populară din Canada (Manafest - se numește) Sincer îl cunosc bine pe acel căntăreț după care i-am ascultat aproape toate melodiile si remix-urile lui în plus l-am urmărit live și pe Instagram și i-am pus întrebări destul status-ul lui si viitorul proiectelor lui și altor informații legate de acel livestream direct.
Ascultănd destul de des melodiile lui am început să-i rețin vocea cât și fizicul lui astfel încăt în visul meu îl recunoșteam de la o poștă când își parcase mașina lăngă o strada vecină de a mea.L-am văzut ieșind din mașină și uitânduse nedumerit în jur, iar văzăndu-mă pe mine a început să-mi vorbească, de sigur în engleză, adresându-mi dacă cunosc un hotel din apropiere din oraș pe care aș vrea să-l îl casez.Impresionat de faptul că îl cunosc foarte bine pe acel om i-am adresat și l-am ajutat pe "Chris" să-l conduc la hotel. Apoi a început să își dădea seamna că sunt un fan de al lui în momentul când vedea că am emoții vorbind cu el.Am început oarecum să mă împrietenesc cu Chris mergănd a doua zi cu el în parc sau în alte locații.
Mi s-a părut fascinat cum de o persoană urmărită de mine a fost sau mi s-a părut foarte reală îl simțeam acel vis cât și în gesturi cât și în mimică.

Vi s-a întâmplat și vouă să aveți astfel de vise ciudate? happy

3 răspunsuri:
| InVPent a răspuns:

A fost doar un vis. Ai fost prea interesat de personalitatea respectiva. laughing

| Karol1877 a răspuns:

Daca vrei sa stii mai multe despre vise, cumpara-ti cartea lui Freud despre,, Interpretarea viselor"

| DricA a răspuns:

Vezi pe zodiacool.ro interpretarea viselor, poate gasesti acolo semnificatia visului pe care l-ai avut.
https://www. zodiacool.ro/vise/interpretare-vise