| juniper a întrebat:

Ce inseamna daca gasesti semnul de cruce intr-un cartof, obiect sau orice altceva? Am vazut si la protv, dar nu stiu ce inseamna, imi puteti spune?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Inseamna ca nu ai avut noroc. Daca aveai noroc, toti cartofii cumparati de tine ar fi fost foarte buni pentru consum. Avand urme negre (in forma de cruce sau de orice altceva), banuiesc ca nu il vei folosi la mancare... deci l-ai platit degeaba.
Daca vrei sa ajungi vedeta, poti sa il prezinti si tu la PROTV. Daca vrei cu adevarat sa ai succes, caut un cartof cu litera "E" si sigur va face Diaconescu o emisiune in care va cerceta legatura intre acesta si Elodia.

29 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Inseamna ca natura isi bate joc de tine. Al dracului cartof! Cand te gandesti ca, atunci cand primii crestini inventau semnul crucii, cartoful era hrana zeilor incasi!
Te-ai uitat vreodata cam ce fete aveau aia de dadeau fuga la PRO TV cu cine stie ce "minune" din aceeasi colectie? Nu pareau sa aiba mai mult de o clasa-doua peste tren.
Cultura putina, imaginatie spre minus infinit si ete crucea in cartof!

| Parintele a răspuns:

Inseamna ca este un semn de la D-zeu. Ceva urmeaza sa ti se intample. Sigur ti se va trnsmite prin vis de catre un inger al Domnului un mesaj (sms, e-mail)

| Razvan a răspuns:

Depinde ce gen de explicatie vrei.Religioasa sau stiintifica.

| danut a răspuns:

Fi atent aici, daca ti-a aparut o cruce intr-un cartof (oauuu!) nu mai ai voie sa mananci cartofi pana nu gasesti alta cruce in alta leguma care va deveni paria pana...si asa mai departe pana la editia finala. laughing

nony
| nony a răspuns:

Cartoful e stricat.Mama lui de vanzator, m-a mintit ca sunt impecabili cartofii waiting

regis
| regis a răspuns:

@Parintele - cu tot respectul, ramane un semn de intrebare. Daca @juniper a tinut cartoful invers si de fapt crucea era rasturnata, fiind un semn din cealalta parte?

lolita
| lolita a răspuns:

Eu nu cred nimic despre chestii de genul, nu ma duc pe la biserica poate chiar de asta pentru mine nu inseamna nimic, este un semn si nimic altceva. astept cu nerabdare raspunsuri de la credincioasi. laughing

| juniper explică:

Ahhh... nu ma ajutati deloc, pe protv am vazut oameni care au gasit asemenea semne.

| juniper explică:

Ambele.

| Ianna33 a răspuns:

Noi suntem mici si nestiutori. Daca vrei un raspuns, intreaba un preot si ai incredere in ce iti va spune. happy

| DarQueen a răspuns:

Buna. wow, o intrebare buna. pai poate fi un semn sfant, dar. nu stiutiu... vezi pe net sau intreaba un parinte duhovnic. o sa gasesti raspuns 100% la el...happy

| astertix09 a răspuns:

Adaug si eu pe langa regis, ce ar insemna semnul crucii daca ai fi de alta religie? Ai mai crede ca are ceva mistic in el?

| MM a răspuns:

Inseamna ca ai imaginatie bogata.

| cheloo74 a răspuns:

Bai dar voi sunteti inculti rau cu totii. Habar nu aveti. Eu cand trec pe langa biserici si ma uit pe cupola aia tot un semn in forma de cruce vad. Si cateodata cand bate soarele asa mai in dunga se proiecteaza exact pe blocul de vizavi pe geamul unde locuieste una buna cu sanii mari care o mai studiez eu cu binoclul. Oare o fi apocalipsa sau imi indica drumul pe care trebuie sa merg? Cred ca doar sfantul PROTV o stie?

| lplostonyou a răspuns:

Inseamna ca are o malformatie, minuni nu exista, am 31 de ani dar crede-ma ca nu am dat de nici-o minune pina acum.

| denisa0906 a răspuns:

Te-as ajuta daca as stisad...

| adyttu a răspuns:

Nu inseamna decat ca acel obiect a crescut putin diferit fata de normal...in rest nimic deosebit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca ai gasit un semn, care intimplator seamana cu o cruce, dar putea foarte bine sa aiba si alta forma. Nu e nimic paranormal, senzational si extrapotential, sa-l deranjezi pe Diaconescu din televiziunea lui din garsonierabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad aici iar multe chestii dogmatice...Maiii crucea s-a nascut ca unealta de tortura. S-a trezit Constantin Cel Mare ca visa-se crucea ca model de biruinta si pleca la lupta cu crucea inaintea oastei crezind ca-i sfinta. Dupa care biserica cu Sfinta Treime.In cartoful ala crucea nu este decit pur si simplu de la crestere.Mai oameni buni, voi uitati ca indiferent de religie, cu cruce sau fara, Dnz. e unic. E ca atunci cind unul iti arata o anumita stea cu degetul. Daca te concentrezi la deget nu mai vezi steaua in veci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara nicio indoiala nu inseamna nimic.
Unu din defectele mintii umane este ca aceasta face asocieri, interpreteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ceva de bine este dar cel mai bine este sa intrebi un preot ca si eu am gasit o cruce intr-un cartof ieri si l-am pastrat.Nici eu nu stiu ce sa cred. Dar multi spun ca e de bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am gasit o crusce intr-un cartof si l-am dus la biserica, iar preotul a zis ca e un semn. Dar ce semn nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudat... eu am gasit ieri niste litere si punandu-le cap la cap am descifrat era tata scris atc sincer m-am speriat pentru ca tatal meu e plecat in afara si am zis sa nu fi patit ceva, dar acum nu imi mai este teama cine crede in coincidente zice ca e coincidenta, cine crede in mesaje din lumea de dincolo de acolo o fi chiar nu stiu big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca ai avut noroc.
de ex eu astazi de dimineata am taiat un cartof si a avut o cruce in el dar apoi am mai taiat unul si acela avea cruce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am gasit o cruce.Chear azi...este ceva deosebit de frumos,, pastreaza-l si intreaba un preot:*

| yonycka16 a răspuns:

Nu stiu daca ai aflat pana acum raspunsul, desi au trecut 2 ani si-un pic happy, dar pot sa-ti spun sigur ca acel semn este datorat inghetului/degeraturii...deci, chillout big grin

| jgj a răspuns:

Si eu am gasit semnul Crucii intr-un cartof, dar l-am ignorat si l-am aruncat.alti s-au facut vedete pe tema asta, acum ce sa mai zic Dumnezeu e in suflet nu in cartof

| Cirnu_Tatiana_1961 a răspuns:

Ce inseamna daca gasesti semnul sfintei cruci intr-o rosie?

| dancovaci99 a răspuns:

Daca ai gasit semnul cruce intr-un cartof sau orice obiect inseamna ca dumnezeu iti este alaturi si te apara de toate relele