anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce inseamna daca iti visezi mama moarta si, in vis, iti da bani?

Răspuns Câştigător
| Adry a răspuns:

In timp ce dormi subconstientul tau iti expune intamplari din timpul zilei sau de pe o perioada mai mare de timp in formatul in care este perceput de el, uneori diferit de constient. Nu vreau sa intru in detalii; ideea ar fi ca visele nu au legatura cu viitorul (ce o sa se intample). *parerea mea

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

.Mai, noi traim aici si acum, deocamdata! Nu e sanatos sa facem astfel de incursiuni si sa cautam explicatii! Visele sunt un taram extrem de fragil, f. greu de sondat chiar si pentru psihanalistii onesti! Gaseste-ti activitati pozitive, creative, gandeste-te cu drag la mama, dac nu mai e, dar atat! Plimba-te, mananca mai multe fructe, fa chestii faine, care sa-ti faca o deosebita placere, asculta muzica, etc,... Seninatate! psiho

| DenissaDeea a răspuns:

Mama in vis simbolizeaza protectie, te simti neprotejata in fata unor vorbe.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Moarte, visul e bun, viata lunga. De o vei visa pe mama, noroc si bucurie. Visul cu propia mama - tensiune sufleteasca. Aprimi bani-vorbe neplacute si vei calatori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E greu de apreciat...nu e usor cand te trezesti si realizezi ca tocmai ti ai visat mama pe pat de moarte... putem doar sa ne rugam si prin rugaciune sa i transmitem energie pozitiva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am visat ca era moarta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce inseamna daca m-am visat pe mine moarta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu vreau sa stiu...am o prietena...careisi viseaza mama moarta de ceva timp dar stiti care e faza? mama ei este moarta de jum d an...sad... e semnfika? imi spuneti pls?sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa parerea mea, acest lucru poate insemna mai multe chesti in functie de situatia respectiva.De exemplu inseamna ca iti vei trada mama, scopul tau fiid acela de a castiga cat mai multi bani... din pacate multi dinte noi recurgem la astfel de fapte groaznice pentru bani sau alte bunuri materiale!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu

| Mariana_Prisacariu_1963 a răspuns:

Ce inseamna daca visezimama moarta si, in vis, iti da bani?

Întrebări similare