Este in regula. Eu am prins vreo 5 nopti la rand ora 01:01, si prindeam numa ore d-astea de atunci. Dar nu le-am luat in seama (Desi incepuse sa ma ingrijoreze) si n-am mai prins. Deci stai linistita.
P.S. la ora fixa insemna ca te iubeste
Nu inseamna nimic..asa si eu..nu doar doua zile ci o iarna intreaga ma uitam zilnic la ceas la ora 22:22 si la 01:11.si nu are ce sa ti se para dubios doar dupa doua zile poate dupa doi ani poti sa te duci la doctorul psihiatru.
Sunt de acord că nu înseamnă nimic...Dar ce naiba să îţi facă psihiatrul dacă te uiţi la ceas la 00:00? Să lipească un autocolant pe care scrie "1" pe ecranul ceasului electronic? Şi când revine pacientul peste alţi doi ani plângându-se că vede mereu ora 00:01 să îi lipească unul cu "2"?
Se duce la psihiatru cu motivul ca are o obsesie ciudata fata de ora aia dar nu stiu ce ar putea sa ii faca...ori ce ai spus tu ori ii da somnifere.
Ca ai intrat intr-o noua zi ce ar putea sa insemne altceva, asa va plac basmele cu aiureli de tot felul, in loc sa te uiti la ora 00.00 mai bine ai citi o carte sa vezi ce bine dormi
Se zice ca cineva se gandeste la tine :-) sau sunt unele prostii, gen vei fi bantuit in acea noapte dar nu e adevarat
Este ceasul tau biologic, subconstientul omului este atat de puternic incat nici nu ne putem imagina.te-ai uitat vreodata in oglinda sa te intrebi cine esti tu? este greu de explicat....este exact ca problema oului si gainii, care a fost primul?