Exista un "secret" iar acesta nu este modestia sau naturaletea ci
"modul" in care comunici cu ceilalti. Cu cat vei tacea si vei aproba (prin dare de cap) ceea ce ti spune partenerul de discutie cu atat la sfarsitui conversatiei vei afla (cu uimire) ce discutie placuta ai avut cu celalalt chiar daca nu ai scos nici un sunet. Oamenilor le place "sa se auda" si apreciaza in mod deosebit pe ascultatori. Simpla dar complicata natura umana. Incearca ce ti-am spus si vei afla cat de bine vei fi apreciat(a) de interlocutorii tai.
Secretul constă în naturaleţe. Dacă eşti natural omul observă asta şi de aia te consideră de treabă! Deci fi sincer, fi tu! Baftă!
Cand esti ca si ei.esti de treaba! cand ii depasesesti...esti arogant infumurat, etc!
Buna ziua! Secretul este ca nu este nici un secret, in genere te catalogheaza drept om de treaba, un om simplu nepregatit nescolit,"sa fie cu iertare". Practic el nu are de unde sa te cunoasca schimband cu el doua fraze.Atat eu cat si el suntem intr-adevar doi oameni dar nu ne cunoastem, eu unu nu m-as repezii sa cataloghez un om:cult, extraordinar sau esti de treaba.Este imperios necesar sa ne dam : Buna ziua! Si sa respundem la salut.Parerea mea.
Inseamna ca esti TU, fara sa incerci sa impresionezi sau sa epatezi, iar asta se simte de la primele conversatii, indiferent ca sunt live sau virtuale. Tine-o tot asa!
Esti de treaba, daca nu esti cocalar sau pitzipoanca si daca ii respecti pe cei din jur
Multe persoane, isi dau seama daca esti sau nu de treaba, de la primul cuvant pe care l'ai spus
parerea mea...
Secretul este sa fi tu insuti si sa spui fiecare cuvant pentru ca ai simtit si pentru ca asa crezi ca trebuie sa il spui, de treaba inseamna ca esti amuzant, inteligent si o persoana poate vorbi usor cu tine si te considera prietenos. fundita?
Cred ca trebuie sa fi, intr-un fel sau altul, cum vor acei oameni cu care vorbesti. De asta uneori esti "de treaba" alte ori nu, sau nu iti spun acest lucru.
Pai a fi de treaba inseamna ca te porti normal (ca de ex: nu te dai mare, nu ai fite, chesti de astea)
Secretul este. sa fi tu insuti
Da, cum s-a mai zis, trebuie sa fii natural, spontan si sa asculti, dar in acelasi timp sa vorbesti si tu, sa dezvolti discutii interesante si sa dai celeilalte persoane noi subiecte despre care sa vorbeasca