1) O moara stricata face galagie.
2) O moara stricata nu produce nimic.
3)Se invirte tot timpul, dar pe degeaba
Concluzie: Faci galagie pe degeaba. Vorbesti mult, dar fara rost.
Si totusi, eu prefer mai bine oamenii care vorbesc mult si uneori fara rost, deci oamenii care uita ca au o gura, si trebuie sa scoti cu clestele cite un cuvint de la ei.
"Moara stricata..." -Se refera la faptul ca merge, dar nu cum ar trebui, adica merge prost. De aici si atribuirea catre felul tau de a vorbi. Adica, vorbesti mult si prost.
Moara stricata face un zgomot probabil foarte asurzitor si tu daca vorbesti mult te poti asemena cu ea dupa aceasta vorba.Inseamna ca vorbesti mult, cicalesti cu vorba.E o expresie romaneasca.
Asta da o intrebare de stiinta si filozofie inseamna ca vb degeaba cand te pricepi la altceva cu gura
E borba despre moara stricata care merge-n gol adica tuu vb intruna uneori chiar si fara rost la asta se refera.
Am citit toate intrebarile tale.Esti proasta.Rau.si e grav ca esti inca la liceu si faci tot ce faci.
Inseamna ca vorbesti foarte mult
se presupune ca o moara stricata merge intr-una
Expresia aia inseamna ca vorbesti mult prea mult, in continuu, prost si cand nu trebuie si are perfecta dreptate diriga-ta ca vad ca si aici faci la fel.pacat ca nu esti u aia din poza ca daca erai pe bune aia de la avatar te intrebam daca po` sa-ti dau o m**e.
sa te fereasca Sfintul sa-ti mearga gura ca o moara stricata cind faci sex oral ca a rupto-n fericire partenerul, acest proverb este de pe timpul cind la noi se foloseau niste pietre mari la moara pentru a macina malaiul, cind una dintre aceste pietre se deteriora face o galagie infernala, foarte bine ai facut ca l-ai premiat pe Cristi 202, dar ai grija la sexul oral
Esti blondina, draga mea?
a-ti merge gura ca o moara stricata=a vorbi mult si fara rost
daca moara e stricata nu inseamna ca nu se invarte, ci ca se invarte si nu produce nimic...
) Doamneeee fereste! Imi e sincer mila de tine. Credeam ca pana si prostia are o limita...Dar la tine cel putin, observ ca nu exista limita. Saraca de tine.Esti varza bai fetito