| ady_4274 a întrebat:

Ce inseamna numele adrian?

10 răspunsuri:
| LawR3n a răspuns:

ADRIANA / ADRIAN
- de la "Hadrianus", nume de origine latina ce inseamna "originar de lânga Marea Adriatica"

| LNK a răspuns:

Salut!
Numele este folosit in Anglia si Germania si este sursa lui Hadrianus, un nume masculin de origine latina. Numele inseamna "Unul din orasele Adria, din nordul Italiei".

| L a răspuns:

Uite :ADRIANA / ADRIAN - de la "Hadrianus", nume de origine latina ce inseamna originar de langa Marea Adriatica".

| Raluca1724 a răspuns:

Adrian - un nume folosit in Anglia si Germania, este un nume masculin de origine latina. Numele inseamna "Unul din orasele Adria, din nordul Italiei".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine din latina si inseamna: cel de la Hadria. In antichitate, Hadria a fost un mare oras din partile Venetiei de astazi (in Italia). Tot de aici vine si frumosul nume al Marii Adriatice. In calendarul crestin ortodox, ziua Sfantului Adrian este vara, pe 26 august.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca e vorba despre un om care; se adreseaza o data pe an. da nu stiu cui? ai mai pus intrebarea asta? sau e prima data pe anul asta?

| ANDRIANNN a răspuns:

Andrian

| Andrada_2595 a răspuns:

Eu cred ca vine de la HADRIANUS -un nume de origine latina si inseamna ORIGINAR DE LANFA MAREA ADRIATICA sau un nume de tata bun pentru ca tatal meu se numeste ADRIAN si e un om iubitor si atent.