| Mihaela2023 a întrebat:

Ce înseamnă o navă de razboi? La ce se folosea pe timpuri si cum se intampla ca unele nave sa reziste în atacuri iar altele sa piară în mare? Imi explicați vă rog

4 răspunsuri:
| dge18 a răspuns:

Eu îți spun acum cum văd din perspectiva mea chestiile astea, adică vreau să te anunț că nu sunt informat.
Deci navele de război au ca scop să fie pentru luptă și să fie și rezistente în același timp. Logic vorbind poți să creezi o navă brici, dar nu ai cum să faci una invincibilă trebuie să fie lucrata foarte bine și chiar așa tot nu ai putea sa faci o nava invincibilă, tot se gaseste cate ceva sa o distruga instant pentru că munițiile, rachetele s-a. sunt de o droaie de tipuri până la urmă.
Deci aici e ca si cum ai spune de ce focul nu ar evapora apa instant, nu ai cum! Tot apa castiga la un moment dat pentru ca nu exista perfecțiunea ca focul sa evapore apa instant. Așa și cu navele, nu ai cum sa faci o nava brici, dar ai cum sa faci una in asa mod încât să poată să distrugă alte nave. Nu cred că te-am lămurit dar am incercat laughing)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cu tunuri pe ea.

Răspuns utilizator avertizat