Libertatea este sa zbori ca un fluture si sa vezi/contempli chipul lui Dumnezeu. Insa daca nu iubesti justitia nu o poti avea.
Daca te faci ca nu vezi dezechilibrele, problematica, inegalitatile, etc., libertatea se transforma in liberalism, prostie, ignoranta.
Doar cei care se lupta, domina, au mecanisme de aparare si iubesc justitia pot cu adevarat sa fie liberi. Nu ai vazut in política cum se lupta pentru cauze, decizii, impunere, norme, strategii pentru a domina estética si viziunea lor?
Cine vede binele este bine....insa mai bine este de cel care il face. Iar ca sa iubesti raul nu inseamna libertate ci scalvie, apasare, lipsa de autocontrol, etc.
Pentru mine libertatea înseamnă să faci orice doresti în mod responsabil și moral.
Cheers
Sa fiu naturala si atat de puternica incat sa nu ma afecteze parerea altora si am aceasta libertate
Ceva ce niciodată nu am simțit între oameni și cu ei, împreună.
Prin urmare aș spune că libertatea pentru mine înseamnă singurătate.
Live and let live. Sa pot fi eu insami in relatiile cu ceilalti, sa pot merge fara grija pe unde am treaba. Din ce in ce mai mult o utopie in zilele noastre.
De acord cu tine. Există oamenii care trăiesc in colivii de aur și sunt foarte fericiți. Dacă stai de vorbă cu ei, te vor convinge că trăiesc libertate.