| Buresbista123 a întrebat:

Ce inseamna pentru voi totul,in contextul vietii si al mortii,al existentei in general? pentru mine totul e limitat la ceea ce pot sa gandesc si la ceea ce pot sa simt ca si individ,restul nu stiu,dar stiu ca nu stiu, ciudat nu? stiu ca poate fi si altceva...

12 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Tot ce pot sa-mi imaginez, sa cuprind cu constiinta, fiecare experienta

absolul, daca existi pe pamant in aceasta perioada probabilitatea de a avea mai multe vieti pe pamant (in trecut sau viitor, sau intr-o alta dimensiune a pamantului) este mare, toate aceste vieti se deruleaza simultan si se pot influenta una pe alta
asa cum spui si tu lumea din jurul tau este creata de tine, fiecare om care apare in realitatea ta este o co-reatie a ta cu acea entitate, adica tu creezi acea entitate in realitatea ta cu ajutorul ei in functie de cea ce tu vrei sa experimentezi, de sistemul tau de credinte; un ex.: o entitate poate sa se manifeste ca inger sau ca demon daca ti-e teama de ea, un caine daca ti-e frica de el s-ar putea sa te muste, altfel se va juca cu tine

| OOOLEOOO a răspuns:

Totul sunt eu.

Totul se invarte in jurul meu, caci eu sunt centrul universului meu.

| Buresbista123 explică (pentru OOOLEOOO):

Da si nu intr adevar tu poti de fapt sa fii absolut totul dar asta inseamna sa zicem ca tu ti ai creat o lume prin care o experimentezi prin corpul uman si totul e programat intr un fel pentru ca tu sa inveti ceva si apoi sa treci sa zicem la nivelul urmator nu stii sigur adica ai putea fi si in alta parte in momentul de fata, oare?

| Buresbista123 explică (pentru Buresbista123):

Si nu neaparat ca ti ai creat tu ci pur si simplu asa este...

| Buresbista123 explică (pentru Buresbista123):

Si nu neaparat programat

Răspuns utilizator avertizat
| negat1ve a răspuns:

Interesanta intrebare...pai na, totul se poate intelege multe lucruri cand spui "tot". Cred ca si cel mai bun raspuns l-ai dat chiar tu deja, tot, poate insemna atat cat putem noi percepe si gandi, desi mai exista ceva ce tu zici ca nu sti si totusi sti ca nu sti, de fapt tu stii doar ca nu realizeaza si subconstientul tau. Dupa parerea mea "tot" nu are limita. E ca si cum ai spune o infinitate!

| Jasm a răspuns:

Totul este totul. Totul este infinit. Cu totii putem percepe totul, acceptand ideea de infinit.

| SRobertgabriel a răspuns:

Ce însemn eu pentru tot?

| Buresbista123 explică (pentru SRobertgabriel):

Buna si asta dar e cam aceeiasi chestie cat intrebi ce reprezinta totul de gandesti si la locul tau...

| SRobertgabriel a răspuns (pentru Buresbista123):

Ce sunt eu? Ce este totul? Putem raspunde vreodata?

| 1GeoAsk1 a răspuns:

Pfff, ce **aglomerat** vorbiti.
Totul= mama+tata= burta=**Impingeeee**=nastere=eu=lapte(batut, mama nu mi-a dat tzata :p ) = plans=caca=1an=cazaturi=mers in genunchi= zis*mama*=2ani=fericire=joc=inocenta=suflet sfant=3ani=4 ani=...12 ani=prieteni adevarati=fotbal =julituri=bucurie=14ani=primul sarut=prima bataie afara(am luat bataie, grav sad =experienta de viata= prima fata iubita=16 ani=prima despartire= mama plange= tata pleaca peste hotare= eu sunt trist=18ani=liceu=bacalaureat=absolvire=plecare peste hotare=munca = VIATA
Ii multumesc lui Dumnezeu, am o cruce de dus, dar e cea mai frumoasa cruce, oricat de grea ar fi, e o lectie spre inaltare.Asta este TOTUL!