Nu am urât,n-am nevoie de această formă de aversiune faţă de o anumită persoană. Desigur,urăsc pe cei ce maltratează animalele, pe cei ce poluează mediul înconjurător, pe cei ce fac mii de oamenii să sufere, sau să moară, etc.Deci,ura generală o "folosesc", dar nu urăsc pe nimeni în mod personal.
Ura este un sentiment pe care il poti avea fata de persoane, animale, plante etc. A ura inseamna sa nu poti suporta, sa eviti ceva care iti starneste nervi. De exemplu cand iti place cineva si vezi o alta persoana de acelasi sex cu tine vorbind cu persoana respectiva, esti gelos, iar daca vezi ceva dubios incepi sa o/il urasti. Sa nu mai vrei sa o/il vezi niciodata.
Ura este un sentiment puternic, nestăpânit, de antipatie intensă sau de dușmănie față de cineva sau de ceva. Ura poate fi considerată ca forma extremă a disprețului sau a antipatiei.
Incapatanare plus neputinta, pe langa ca e ilegal sa omori pe cineva, nu as putea trai cu asa ceva in minte.
Da, urasc niste persoane din cauza carora nu am liniste.
Atunci cand inveti sa nu mai urasti pe nimeni si nimic ai cea mai implinita viata.
O emotie ce iti ofera o stare de putere, dreptate si razbunare pentru o perioada scurta de timp!
Un sentiment care iti da o deosebita forta si putere, iti starneste ambitia, ca mai apoi sa iti ia inapoi inzecit tot ce ti-a dat si ce nici nu ti-a dat.Bye!
elena_cucuet întreabă: