| blonda_9284 a întrebat:

Ce inseamna Romania?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Pentru mine Romania inseamna "acasa". Restul sunt doar detalii.

33 răspunsuri:
| JhoNutz a răspuns:

Anusul Europei

| noktambul a răspuns:

Ce inseamna "blonda"?

| lovestory_2675 a răspuns:

Romania, nu inseamna decat o biata tara, condusa de niste tampiti ce isi bat joc de noi.Sa le fie rusine!

| Violent a răspuns:

Daca vrei sa stii cu adevarat ce inseamna Romina asculta aceasta piesa:Nimeni altu-ingeri deasupra rominiei.Si s-ar putea sa intelegi, sa simti Rominia in tine.

| florinell a răspuns:

Nu se vede? Romania inseamna...Romania!

| Buttercup30 a răspuns:

Tara tutor posibilitatilor.
"Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul!"

| Flav a răspuns:

Patria mea, restul sunt tari.

| LeMotán a răspuns:

Cred ca gasesti aici cel mai bun raspuns:
http://www.youtube.com/watch?v=zCf8NWJ8kzA

| haiZI a răspuns:

Sincer nu prea imi pasa.pa pa

| nosferatu a răspuns:

Eu o iubesc asa cum e.

| Teiu a răspuns:

Cuvântul România provine de la român, cuvânt derivat din latinescul romanus. Pierre Lescalopier scrie în 1574 că cei care locuiesc în Moldova, Țara Românească și cea mai mare parte a Transilvaniei, „se consideră adevărați urmași ai romanilor și-și numesc limba «românește», adică romana". (Sursa: www.wikipedia.org)

| Hombre a răspuns:

Tara unde locuiesc si ma simt cu adevarat acasa si imi este draga cu toate necazurile prin care trece. Rusine celor care o jignesc, sunt destui pe afara nu mai era cazul si aici.Pacat ca noi oameni nu-i putem oferii macar pe jumatate din cate nea oferit ea noua.

| DenisaAbdn a răspuns:

Romania este locul in care m-am nascut, am crescut si de care sunt legata sufleteste, tara cu Liiceanu si Paler, cu cele mai frumoase traditii, cu copii olimpici internationali si cu oameni de valoare care inca mai au optimism, harnicie si daruire pentru vatra lor.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Lucrul pe care ne vărsăm năduful atunci când observăm că nu suntem atât de inteligenţi pe cât părem.

| lavinia_4786 a răspuns:

Cand zici Romania e ca si cand zici tara tuturor posibilitatilor.Marea majoritate isi fac de cap.Isi bat joc de restul si restul sufera de pe urma loc. E o tara de NIMIC.Mutativa oameni buni in AMERICA!

Răspuns utilizator avertizat
| Razvan a răspuns:

Mingea politicienilor

| EfraimAshdothabediahKochBar a răspuns:

Romania inseamna Carol 1, Bratienii, N. Titulescu, Ion Antonescu, N. Iorga, Emil Cioran, Constantin Noica etc. Ce vezi tu azi e sfarsitul unei natiuni.

| AvalohAlyn a răspuns:

Romania mai inseamna printre altele Stefan cel Mare, Mihai Viteazul, Vlad Tepes, Carol, Ferdinand.Romania e tara care a rezistat sute de ani atacurile si navalirile potrivnicilor, dusmanilor cotropitori.Romania a insemnat vitejie, speranta si curaj.
Acum in prezent este tara tuturor posibilitatilor. O tara cu bune si cu rele.Chiar daca relelele se vad si sunt multe, exista si bune, lucruri bune.
Romania e o tara pana la urma, cu rele, dar si cu bune.

E TARA IN CARE M-AM NASCUT!

| blonda_9284 explică:

Pentru tine, Kronstadt.

| OchyDeViperă4Love a răspuns:

De la roman, a venit Romania.
La fel ca si la celelate tari.
De la american s-a format America.
De la spaniol s-a format Spania.
De la francez s-a format Franta. Si tot asa.
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tara lui Borat... vorba celor de la top gear.

| Denisa444 a răspuns:

Pentru mine, patria romanilor din toate timpurile. Romania, te iubesc!

| Afdsa a răspuns:

Romania in zilele de azi inseamna PROSTIE!

| Dreamy a răspuns:

Din pacate, Groapa de gunoi a Europei

| yoo23 a răspuns:

Romania- tara lui Dracula

| PredatoR a răspuns:

Tara e frumoasa, conducatorii is niste gunoaie

| AndutzaAndu09 a răspuns:

Romania este tara noastra frate!

| aLaLa a răspuns:

The land of "Saracie"!

| odudăcoaptă a răspuns:

Romania? stai putin.*cauta in dictionar*aaa despre tara aia parasita despre care nu se mai stie nimic
sincer nu stiu despre ce vb

Întrebări similare