Nu cred ca ai chef sa citesti o descriere mare.A fost o explozie care a creat universul.A explodat din nimic.
E o gogoasa propagata de judeo-masonii atei si comunisti, care alaturi de civilizatiile reptiliene indigo si balauriene mov, teleportate din Cretacic, intr-o alianta malevolenta, doresc raul acestui neprihanit pamant sfant, dac de 4527 de ani, Dacia pe numele ei real, pe numele judeo-masonic, iobag, Romania. Asta este, draghe, Teoria Big Bang.
Cica mai e si un serial la care se uita politehnistii si cei mai lipsiti de umor oameni. Insa, ASTA ESTE DOAR O CONSPIRATIE MENITA SA-TI DISTRAGA ATENTIA DE LA CEEA CE ESTE CU ADEVARAT IMPORTANT!
Adica atei si masoni care vor sa stapaneste lumea din intuneric?
Tu ai citit carti duhovnicesti uitasem. Draguta daca cineva vine cu o teorie nu poate scoate o carte.Adica sa scriii o carte si sa pui in ea stiu si eu o teorie.Deci nu stiu ce carti ai citit dar cu siguranta nu pe cele care trebuie.Si apoi teorii ies mai aproape in fiecare zi, ca urmare cartea da daca este veche este deja depasita de situatie.Dar uitasem ca tu esti cu Dzeu.
(am sa-ti explic cat se poate de simplu ca oricine sa inteleaga)
acum mult timp a existat un graunte de nisip. chiar daca era 1/4 dintr-un bob de orez, acest graunte era atat de greu incat nimic nu-l putea ridica. nu exista un loc anume pentru acest graunte, el statea in "neant".
si facand parte dintr-un ciclu, acesta a inceput sa se "transforme" si sa se "expandeze", "inundand" astfel totul si schimbandu-se in mod continuu.aceasta schimbare, evident se va termina odata si odata. dar evident, nimeni nu va apuca sa o vada/simta sau perceapa vreodata, iar ciclul se va repeta iar si iar.