Intr-adevar, e o arta / disciplina ce se bazeaza pe perceptia senzoriala.
Dar, de fapt, adica - baza cunoasterii stiintifice sta in perceptia senzoriala.
Asadar, pleaca intotdeauna de la realitatile observabile ale lumii.
Iar, datorita ei, se progreseaza; ea, fiind mereu neterminata, chiar si amorala, precum se poate distinge si din video, - prezentand - 'natura'. (e o caracteristica a stiintei)
Am vazut inceputul.asa e cum zice ecea.stiinta e totul.dar cine stie? vreau si eu sa stiu,cine stie totul? fiindca si stiimta are niste limite care vor fi depasite,mereu,mereu,mereu si mereu vor fi limite, care vor fi cautate si incercate a fi depasite. Dumnezeu e mare, si mereu va tine stiinta ocupata.cu dorinta de a-l descoperi pe el.
Dumnezeu este contra stiintei iar stiinta este impotriva lui Dumnezeu.
Raspunsurile vin continu din partea stiintei, tot timpul s-au putut da explicatii pentru orice.
Asa e ecea. Dumnezeu e impotriva stiintei.de aia ne-a facut prosti nbata, si ne-a spus cercetati toate lucrurile si alegeti ce e bun.cine ma va cauta ma va gasi.raspunsurile din partea stiintei vin singure spre noi.noi santem prosti.nu anem minte.pai de ce sa ne fi dat minte Dumnezeu daca el e impotriva stiintei? rau e Dumnezeu asta.da stiinta.da.e buna.e chiar foarte buna.eh.asta e.ai dreptate.fie si un lup mancat de oaie.