Intrebarea ta nu are sens, cum nici viata nu are un sens anume.
sensul vietii este creat de noi.
Asculta-ti vocea interioara si vei reusi sa intelegi
Si ce sa aud? fiecare isi creeaza viata dupa posibilitati si dupa cum crede el ca e mai bine, si dupa cum simte.
nu ma apuc sa filozofez acum despre viata si alte alea, am zis scurt si la obiect.
De ce nu ai timp sa filizofezi,sunt oare mai puternice decat tine toate aceste frustrari ale vietii,de ce incetezi sa emiti sperante si ganduri mari in univers, cum vom reusi oare daca ne vom lasa suprimati doar de gandul k trebuie sa luptam, alatura-te mie si poate ca impreuna vom tese sperante, intr-o lume in care oamenii abandoneaza tot mai usor idealul suprem pentru care de fapt s-a nascut.cineva trebuie sa inteleaga
Idealul SUPREM? spune-mi mai multe despre cum vezi tu idealul suprem?
Momentele pe care le traim pe pamant la bine si la rau, facem anumite chestii si ne traim viata cum dorim.
Prin " sensul vietii " eu consider ca se exprima scopul pentru care traim. Acum, depinde si in ce context este folosita expresia... Dar la modul general asta cred eu ca inseamna :]
Intelegi bine, dar nu mi-ai raspuns.care e scopul asta, ce dorinta primeaza in inima ta, ce vrei cu adevarat?
Daca asta e logica ta de gandire, nu cred ca mai e nevoie sa-ti raspund la intrebare. daca te-ai nascut pentru supravietuire si reproducere ar fi trebuit sa te nasti un iepure, era mult mai indicat.si apropo...lasa femeile sa laeaga n-o face tu