| Filozoful a întrebat:

Ce lucruli stranii ati patit voi?

10 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Filozofule, foloseste functia edit happy "lucruli" nu exista si nu ma pot concentra la intrebare.

| KapshunikDulshe a răspuns:

Poi in clasa a 4 am venit de la scoala si m-ampsu pe dormit.Era si mama acasa.Mi-am pus opera sub picioare.Si cand am adormit am simtit unaer rece si cum cineva imi ia perna.Initiam al crezut cae mama, ca ea nu suporta sa imi pun picioarele pe perna.Mi-a tras plapuma si mi-a luat perna.In final am adormit asa, Cand m-am trezit m-am dus la mama sa o intreb de ce mi-a luat plapuma, si ea mirata zicea ca nici nu s-a miscat din pat.Acum nu stiu cine o fi fost, poate ea dar nu vrea sa recunoasca dar nu cred ca nu e genul sa deranjeze! Deci cam atat!happy

| Melinda1219 a răspuns:

Un lucru ff ciudatlaughing
Intr-o seara inainte sa ma culc, ma gandeam ce s-ar intampla daca ar merge o persoana pe strada si cineva de la balcon ar arunca cu ceva(de exemplu un ou). Dupa cateva zile, veneam de la scoala si cineva a aruncat cu un ou, dar, din fericire, nu a lovit pe nimeni.
Mi se intampla deseori sa visez ceva, iar dupa o anumita perioada de timp sa se intample...

| Kaℓi a răspuns:

Uite un lucru straniu, patit de curand happy am dat un sfat bine intentionat si am primit "stupid"!

| DorelSudoru a răspuns:

Ma "filozofule"... vrei lucruri stranii pai uitate la filme

| MeScorpion a răspuns:

Am patit atat de multe lucruri stranii ca nu mi-ar ajunge tastatura sa ti le povestesc dar au fost doar in capul meu.

| Rapplex a răspuns:

La fel ca Melinda, visez lucruri care se intampla in viitor.Am avut de mai multe ori senzatia de deja vu.cand se intampla anumite lucruri de mai multe ori mi s`a intamplat sa nu`mi dau seama daca e realitate sau vis.

| niku93 a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=imamcajBEJs
ascult melodia asta in timp ce citesc raspunsurile la intrebarea asta.
faza tare e ca parca intru intr-o stare de panica:)).

| cristi202 a răspuns:

O ora 12 dintr-o noapte. O scrumiera, rotunda, din sticla. Spectatori - eu, tatal meu, mama mea. Un pocnet asurzitor. Apoi, scrumiera, desi avea riduri pe ea ca model, am vazut-o taiata exact in doua, doar daca cineva vroia sa o taie, ii iesea asa perfect. Daca era o cauza naturala, sa fi crapat din cauza sa zicem diferentelor de temperatura caci alta explicatie nu aveam, nimeni nu o miscase din locul ei citeva zile, dar chiar si asa, ridurile ei ar fi trebuit sa lase urme pe crapatura, insa crapatura era perfect drept taiata, si exact pe la mijloc. Doar un om putea face asta. Sau...

| wendy434 a răspuns:

@cristi202 cred ca te-a advertizat Dumnezeu sa lasi fumatul, pacat ca nu face asta la TOTI ce fumeaza...