| Mihailescu_Valeriu_1953 a întrebat:

Ce motive ar putea exista ca sa nu accepti teoria evolutiei!? Daca luam in calcul capacitatea de a supravietui trecerii peste perioadele glaciatinilor a meduzelor: putem spune ca ele au cea mai mare eficienta in a exolua!?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ce zici tu cred, dar nu sunt de acord cã ceva evolueazã de la simplu la complex, totul este complex. Dacã despici microscopic totul are aceeasi forma si energie(geometricã), de la cele mai mici vietuitoare, noi, planetele, stelele, galaxia, universul. Totul are aceeasi bazã, cã viata se schimba asta o observãm doar noi, dar este doar o simplã iluzie formatã in realitatea care o vedem cu ochiul liber.

| Mihailescu_Valeriu_1953 explică (pentru anonim_4396):

Pana ce vom descoperi mijloace de investigare suficient de eficiente: se pare ca am fi unica vietuitoare de pe Terra care ne consemnam studiile, experientele si credintele fata de mediul inconjurator.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Nu prea cred, cu cât ne indepãrtãm de sursã(natura), cu atât suntem mai sceptici de mediul inconjurator. Eu Nu cred cã viitorul, evolutia speciei umane in technologie o sa ajute prea mult din punct de vedere al cunosterii, cel mai probabil o sa devenim Roboti.

14 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ai inceput si tu ca Ray? V-ati vorbit sa ne impuneti parerea voastra? laughing

| Bondarel99 a răspuns:

In plus daca ai studia atent procesele-fizico chimice ai ajunge la concluzia ca nu ar fi putut sa apara din senin viata si ca totul a fost foarte atent gandit.

| Mihailescu_Valeriu_1953 explică (pentru Bondarel99):

Daca luam in acalcul IMUNITATEA Varanului de Komodo ata de toti virusii si bacteriile cauzatoare de boli, dau moarte: puem spune ca a avut cea mai eficienta evolutie!?winking laughing

| Doja a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Varanul este imun nu doar fata de virusi, cat si de legi, dar nu intram in discutii de genul asta

| LPCTSTR a răspuns:

Păi cred că singurul motiv sau factor declanșator ar fi să fii un "creștin înrait" încat sa spui în gura mare că "Teoria Big Bang este o teorie ateistă" și că "numai Dumnezeu este cauza a tot iar mie nu îmi pasă de voi"...
Steregoi? La tine "mă uit".

| Mihailescu_Valeriu_1953 explică (pentru LPCTSTR):

Sa nu intram in "ciorba de potroace" a credintelor si sectelor!winking laughing laughing laughing

| JackR a răspuns:

Nea Valeriu, cum zice o prietena draga de-a mea, daca meduzele au supravietui milenii fara creier, asta da sperante multora!

| NGheorghe a răspuns:

Deci tu ai vrea sa te tragi din meduza? Ghinion.

| Mihailescu_Valeriu_1953 explică (pentru NGheorghe):

Capacitatea de a supraietui ca specie este o dovada a evolutiei!? ex.
inteligenta creatoare a cefalopodelor.winking

| Mihailescu_Valeriu_1953 explică (pentru NGheorghe):

Poate ca eu sunt o meduza intergalactica, esuata pe terra si care prin adaptare la conditiile de mediu am ajuns ce crezi tu ca as fi. desigur glumesc, dar sigur tu intelegi aluzia.

| Doja a răspuns:

Nu neaparat. Anumite specii n-au mai evoluat de f mult timp deoarece nu a fost nevoie. Aici vorbim de unele reptile, anumite subacvatice, crustacee, cefalopozi, etc. In general vorbim de vietuitoarele ale carui mediu nu s-a schimbat semnificativ.

Cat despre motive... singurul motiv este cel religios extrem sau o slaba intelegere a metodei stiintifice.

| Mihailescu_Valeriu_1953 explică (pentru Doja):

Varanul de Komodo a aparut in simultan cu virusii si bacteriile care afecteaza toate celelalte animale, chiar si plantele, ori insectele!?winking laughing