| cucarachaalien a întrebat:

Ce ne defineste mai mult? gandurile, actiunile sau dorintele. cand acestea se contrazic si nu le putem controla pe toate.

15 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Toate ne definesc, inclusiv acele contraziceri ale lor de care aminteai.

| miradoniz a răspuns:

Actiunile arata profunzimea dorintelor.Dar nu cred in definirea prin actiune,decat dupa ce ai trait deja, ori dupa ce ai realizat cate ceva cu adevarat dificil:daca as fi escaladat Himalaya, e clar ca pot spune ca am spirit aventuros.Altfel,pot sa cred,sa vreau,dar,na-toti mai avem nu-foarte-profunde momente de rebeliune.
Cine sunt eu insumi? cea care gandeste, chiar daca gandindu-mi dorintele, ma conving ca voi trai mai putin decat contrazicerile lor.

| shadovv a răspuns:

Totul te defineste in egala masura!

| Parker a răspuns:

Eu cred ca actiunile nu te definesc...ele pot fi spontane sau pot fi simple instincte irationale. Cred ca tu, in propria-ti persoana, te auto definesti in fata celorlalti printr-o sumedenie de lucruri...printre care, evident, s-a strecut si aspectul fizic in principal. daca aici vroiai sa ajungi, sau habar n-am care era intentia ta de fapt cu intrebarea asta. Contrazicerile astea ne fac posibila viata, stiintific vorbind de legaturi si etc. Insa cred ca fiecare dintre noi a avut parte in viata, macar o data, de o contrazicere interioara. Dorintele sa-ti contrazica nevoile s.a.m.d. Timpul le poate rezolva pe toate, asta daca iti pui funduletul la treaba si faci ceva.

| evostyle7 a răspuns:

Gândurile și dorințele ne definesc pe interior, acțiunile pe exterior. Totul depinde de propriile aspirații. Poți să nu-ți exteriorizezi deloc sau în totalitate gândurile de frica de a nu strica ceva, ramanând astfel cu ele și cu o anume siguranță sufletească, dar în același timp, poate și cu regretul că nu le-ai exteriorizat, ori poți să exteriorizezi tot ce crezi și ce simți, de asemenea cu riscul de a-ți vedea dorințele și gândurile spulberate. E, aparent, o simplă alegere.

| Remus82 a răspuns:

Gandurile care se pot transforma in fapte, actiuni.

| negru30 a răspuns:

Toate se pot controla numai sa vrei

| 220V a răspuns:

Dorintele si cu actiunile sunt o consecinta a gandurilor

| OctoberandApril a răspuns:

Cred ca actiunile
daca esti stapan pe gandurile si dorintele tale actionezi cum trebuie si invers...

| Garnet a răspuns:

Gandurile.pentru ca exprima cea ce suntem cu adevarat!

| KARINA2012 a răspuns:

Eu cred ca actiunile ne definesc cel mai mult, desi ele sunt rodul gandurilor si dorintelor noastre.Nu orice gand, nu orice dorinta se materializeaza intr-o actiune.Insa actiunile noastre(chiar daca uneori sunt rezultatul unor dispute aproape interminabile intre ganduri,dorinte si nu numai)-ele singure sunt cele care ne definesc,ne fac sa fim buni,rai, onesti sau necinstiti, etc.

| ateu123 a răspuns:

Pe uni prostia sunt campionii, pe uni ambitia depinde de fiecare in parte pe mine ma defineste ambitita, ratiuna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le luam unul cate unul in ordine alfabetica si le satisfacem pe toate happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Actiunile ne definesc cel mai mult.
ganduri tampite si mai putin are oricine, pana la urma important este ce hotarare iei si daca o indeplinesti.

| janeD0oe a răspuns:

Actiunile pentru ca astea se fac in functie de ganduri si dorinte