Nu exista nemurire, nici reîncarnare. Ai murit, ai dispărut definitiv.
Poate că-n viitor, peste 500 de ani, vor exista leacuri de-"ntinerire" a celulelor din corp, oricum, până atunci suntem deja în groapă. Deci, nu există practic la ora actuală așa ceva.
Viata pe pamant este scurta si trecatoare, sufletul este nemuritor, alege calea sufletului si vei fi si tu nemuritor
O să fiu cât se poate de generic. Nemuritori în sensul propriu e imposibil, totuși poți rămâne "în viață în conștiința" celor care te cunosc. În această idee probabil vei muri când nepoții tăi vor muri, ei probabil fiind ultimii care te-au cunoscut ( de exemplu copiii mei nu-l vor cunoaște niciodată pe bunicul meu, eu fiind ultima persoane care-l cunoaște, când eu voi muri, la fel v-a muri și bunicul meu). Totuși, poți încerca să faci ceva măreț, ca lumea să-ți amintească de tine ani de acum încolo... așa măcar vei continua să exiști în mințile celorlalți, dar drept vorbind, vei muri atunci când vei muri, inevitabil și permanent. Poate o să ți se stocheze memoria pe un hard disk, dar cred că ar fi un procedeu ridicol, și prea costisitor pentru oricine... ( da, sunt oameni care chiar cred că se poate face asta)