Nu ne spune nimic, si putin imi pasa daca intr-o coincidenta de intamplari se aseamana cu povestile din biblie. Apropo alta pasiune nu mai ai decat aceasta utopie?
N-am idee, dar o sa aflu curand. Nu poti citi Biblia fara o pregatire prealabila, asa ca, momentan, citesc Mersul Trenurilor. Apoi, voi lua Pagini Aurii si, pe urma, cand voi avea antrenamentul necesar, poate ca voi citi si Biblia.
Desi, am vaga senzatie ca, pana atunci, ne vei face tu un curs gratuit de citire si interpretare.
"godyx a răspuns: Nu ma intereseaza ce zice biblia de ce nu cauti tu? Crezi ca mai citeste careva biblia azi? Decat fanatici religiosi, la ce dracu sa traim cu frica de Dumnezeu ca el nu ne face nimic, tot aici murim, ori ca murim pe strada, in apa sau ne omoara careva... ce rost mai are? Imi e mai frica noaptea pe strazile din Bucuresti decat ce scrie in biblie."
Totusi daca ai citi din Biblie ai vedea ca acolo scrie despre ce ti-e tie groaza, motivele si solutia. Dar pentru tine nu-s decat niste povesti. Totusi sa vedem: "Luca 21, 26. oamenii îsi vor da sufletul de groazã, în asteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pãmânt, cãci puterile cerurilor vor fi clãtinate. "
Isaia 24, 18. Cel ce fuge dinaintea strigãtelor de groazã cade în groapã, si cel ce se ridicã din groapã se prinde în lat; cãci se deschid stãvilarele de sus, si se clatinã temeliile pãmântului!"
Solutia: Ieremia 17, 17. De aceea, nu fi o pricinã de groazã pentru mine, cãci Tu esti scãparea mea în ziua nenorocirii!"
Scaparea este doar la cel pe care tu il alungi. Daca tu respingi solutia cum vrei sa ai o rezolvare?
Ca ar trebui sa le schimbam? Si ca poate perceptia noastra asupra realitatii este gresita? Oh, asta nu e Biblia.
Bun raspuns danut.nu stiu exact la ce te referi dar oricum in timpul acesta. peste putin timp va veni Isus
Nu ma intereseaza ce zice biblia de ce nu cauti tu? Crezi ca mai citeste careva biblia azi? Decat fanatici religiosi, la ce dracu sa traim cu frica de Dumnezeu ca el nu ne face nimic, tot aici murim, ori ca murim pe strada, in apa sau ne omoara careva... ce rost mai are? Imi e mai frica noaptea pe strazile din Bucuresti decat ce scrie in biblie.
Parerea mea este ca nu ar trebui sa iti pese de ce spune Biblia despre imprejurarile in care traiesti, pentru ca iti pasa de ceea ce spune ea tocmai din cauza lor ( a imprejurarilor). Daca te-ai fi nascut in Turcia te-ar fi interesat ce spune Coranul despre imprejurarile in care traiesti.
Spune ca aceste imprejuarri prevestesc sfarsitul acestiu pamant si venirea lui isus.citeste apocalipsa si vei vedea
PorumbRodica1965 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: