| SunShine_3102 a întrebat:

Ce o sa se intample cu cei care nu cred in biblie, biserica, Iisus, dar cred in Dumnezeu?

14 răspunsuri:
| siwel a răspuns:

Si cum il definesti tu pe Dumnezeu?
Este Dumnezeul panteist: adica totul: si tastele pe care scriu, si literele si tu si eu si pantoful si galaxia?
Este Dumnezeul iudeu sau musulman?
Este Dumnezeul crestin?
Exista un singur Dumnezeu? Cum zic hindusii: e un singur elefant si fiecare il definim legati la ochi in functie de partea pe care o atingem din El?
Banuiesc ca pe Dumnezeul adevarat nu il definim noi. E o impertinenta ca noi limitatii sa definim nelimitatul. Banuiesc ca singura noastra sansa de a-L cunoaste pe Dumnezeul adevarat e ca El sa ni se descopere intr-un limbaj inteligibil noua.
Crestinimsul zice ca cine L-a vazut pe Iisus, l-a vazut pe Dumnezeu. Dumnezeu s-a intrupat pentru a ne putea fi inteligibil noua.
Eu fiind crestin iti spun:
Daca vrei sa vezi cum este Dumnezeul crestin citeste cele 4 Evanghelii. Il vei vedea pe Hristos: cea mai frumoasa, puternica, tandra si integra persoana care a fost pe aici pe pamant si implicit vei vedea cum e Dumnezeu. Nu o caricatura de Dumnezeu. Dumnezeul adevarat!
Si o alta cale pe care eu am incercat-o: vorbeste cu peretii si spune-i lui Dumnezeu: daca existi si daca Scriptura e adevarata: descopera-mi-te! La mine a mers!
Spor la treaba!
Cat despre simpla credinta in Dumnezeu, Scriptura spune ca 'si dracii cred si se infioara' adica dardaie! brrrr! happy

| GodBlessYou a răspuns:

Religiile, biserica si o mare parte din biblie sunt false. Oare cat de destepti poti sa fii ca sa iti dia seama ca lumea nu sa facut in 7 zile? Nu am provenit de la Adami si Eva, nu o existat potopul nici arca.Despre Dumnezeu, nu stiu daca exista si nu imi bat capul cu lucrul asta, Isus a existat dar nu stiu daca el a fost unsul domnului.
Sunt multe religii in lumea asta, multe sunt tampite si prost inventate(islamul, protestanti). Din categoria "prost inventate" nu face parte Crestinismul, destepti au fost apostoli! Ce sa mai spui nu crede in toate prostiile dar, in dumnezeu poti avea incredere pentru ca inca nu se poate demonstra ca este o aberatie, ca toate celelalte(in afara de isus)!

| GodBlessYou a răspuns:

Am uitat sa spun de biserica, nimeni nu o spus ca trebuie sa ne rugam intr-un loc anume, dar au fost facute biserici de popi, apostorli [de fapt de muncitori laughing], deci o aberatie si prostie.

| Ianna33 a răspuns:

El este Tatal, Iisus este Fiul Sau, biserica este casa, iar Bibilia este adevarul...intr-un cuvat-Dumnezeu. Acum iti dai seama cat de stupida e intrebarea? straight face

| Anda_5509 a răspuns:

Nu cred ca exista astfel de persoane. Din moment ce crezi in Dumnezeu, automat trebuie sa crezi in tot ce e legat de el:bierica, icoane, bibia. s. m. d,

Daca nu te rogi in casa Lui, atunci unde?! IN pestera? In canal? In grota?

Sper ca nu ai pus intrebarea asta pantru tine in mod special. Daca da, du-te pe la biserica, roga te, stai macar 10 min in biserik si ai sa vezi ca o sa te simti mai bine, mai libera. Dar... daca nu te rogi cu credinta, degeaba.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare stupida straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi sigura ca cei ce nu cred in biblie biserica isus nu au nimic deaface nici cu dumnezeu sunshine(lumina soarelui)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunshine nu auzi cum te striga maicata sa treci in pat?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunshine nu auzi cum te striga maicata sa treci in pat ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai intalnit tu astfel de persona? Cei care cred in Dumnezeu, cred automat in cuvantul Lui (Biblia), in casa Lui(Biserica), in fiul Lui (Isus).

Sa fi iubita`!

| dadaina a răspuns:

Pai ce o sa se intample? O sa ne manance viermii pe toti ingropatii si o sa zboare suflati de vant incineratii laughing Uite ca am facut si rima laughing

| Prison11 a răspuns:

Foarte tare intrebarea asta happy Deci DUMNEZEU=Dumnezeu Tatal, DUmnezeu Fiul, Sfantul DUH. Nu exista credincios care sa nu citeasca Biblia si sa nu se duca la biserica sau sa nu creada in Iisus daca nu inseamna ca nu crede in Dumnezeu cu adevarat si se roaga la un Idol.