| mODIN a întrebat:

Ce paienjeni veninosi sunt in Romania? Am gasit in baie un paianjen si cred ca e veninos.Arata ca un paianjen de casa normal doar ca e ceva mai mare si alb.

4 răspunsuri:
| i86e2 a răspuns:

Toți păianjenii sunt veninoși, deși unii te pot omorî, alții nici nu își pot înfinge colții în tine, că-s prea mici. Din câte știu, în România nu există păianjeni care să te poată omorî, dar dacă te mușcă bănuiesc că vei avea o umflătură câteva zile.

| Puffulets a răspuns:

Latrodectus mactans (vaduva neagra), Lycosa singoriensis sau tarantula romaneasca, Tegenaria atrica (paianjenu de casa) - des intalnit pe langa locuitele umane, nu de foarte putine ori intrand si in case, prefera scarile de blloc, isi fac panza in colturile intunecoase si prafuite, Phoneutri nigriventer sau Paianjenul de banane, Pholcus Phalangioides(paianjenul de praf). Dar la tine in baie nu cred ca este unul veninos... sau daca e omoara-llaughing

| AnabelleKr a răspuns:

Nu cred ca era veninos. Si daca era, nu era mortal. Eu cresc o tarantula si m-a muscat de cateva ori -mi s-a umflat si imi amortise zona aceea-. Deci oricum, nu-ti face griji!

| Dannyelutzuu a răspuns:

Http://www.galerie-foto.ro/? p=921 vezi toate speccile de paianjeni c venin din Romania!