| AvalohAlyn a întrebat:

Ce părere aveți? Are dreptate cartea Medium Medical care recomandă că pentru sănătate optima,vindecarea de unele boli cronice, detoxifiere,slăbit, purificare a organismului etc ar trebui să mâncăm o buna perioada numai fructe și legume plus sucuri din fructe și legume,pentru că ele sunt naturale,daruri și roade de la Dumnezeu și au proprietăți vindecătoare și purificatoare excepționale pe care știința nu le cunoaște în totalitate si vor mai trece decenii întregi până va ajunge la aceasta cunoaștere? Sucul de țelină vindeca multe boli și are proprietăți super benefice pentru organism la fel și apă cu lamaie (apa activata),sucul de castraveți,afinele sălbatice și aproape toate fructele și legumele de pe Terra, au proprietăți vindecatoare, de detoxifiere și pot trata, inversa multe boli însă oamenii de știință nu cunosc în detaliu acest lucru. Daca alimentația noastra va fi din cat mai multe fructe și legume combinate așa cum zice in carte și nu numai viața și sănătatea se vor schimba în bine total.Eu o sa incerc.Credeti că e așa? Bineînțeles Anthony nu recomanda sa renunți la tratamentele și indicațiile medicilor, e ceva complementar.
Anthony s-a născut cu abilitatea de a conversa cu un Spirit care îi zice informații complexe și exacte despre sănătate și primeste informații despre sănătatea fiecăruia cu care intra în contact și de 25 de ani el a vindecat și ghidat oamenii spre vindecare și spre o sănătate optima și vitalitate.Eu cred că există oameni cu daruri speciale de la Dumnezeu iar Anthony e unul dintre ei.Sunt unii care s-au născut sau au dobândit diverse daruri spirituale, divine, trebuie doar sa îți deschizi mintea și să vezi că există mulți în lume.Recomand editura Hay House și cărțile de la Adevăr Divin.Eu unul sper cartea Medium Medical adică aplicarea ei și cartea secretele întregii vieți să mă ajute să mă vindec și eu și să îmi găsesc sensul in viața,pacea.
Voi ce părere aveți despre ce v-am povestit? Credeți in spiritualitate (e diferita de religie)Credeți in medicina alternativa macar puțin sau in curentul inspirational sau in literatura de auto ajutor, self help? De ce da, de ce nu?

Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Eu nu am citit decât cartea "Tratamentul bolilor prin legume, fructe si cereale" de doctor Jean Valnet, si intr-adevar funcționează. M-am lasat de carne mai întâi dar nu a funcționat. După 10 ani am renunțat si la lapte si la oua si așa pot spune ca intra-adevar funcționează. Si functioneaza pentru ca Dumnezeu așa a creat omul : VEGETARIAN. Si nu te mania pe Dumnezeul Bibliei, doar citind o singura Evanghelie, asa nu poți intelege Biblia. Citeste-o toată si aplica in viață ta sfaturile ei si vei afla ca pana si amărăciunile sunt dulci. Îți recomand cartea "Sănătate si vindecare folosind stilul de viață edenic si remediile naturale" de Sorin Nicola. Poate fi comandata la telefon: 0765451771 sau 0725177959

| sabin89 a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

Bună, Anişoara! Friptura de viţel era nelipsită de la masa lui Avraam.

1 răspuns: