Mi-ai cerut sa-ti dau opinia asupra lui. Ai alzheimer? Ti-am dat opinia mea. Incercare crasa de a discredita femeia.
Si toti barbatii si toate femeile tin cont de aspectul fizic in vederea imperecherii. Singurul lucru ce difera este cat de predominanta e aceasta tendinta. Pentru ca, mai presus de nevoile personale, avem inradacinata in minte ideea perpetuarii speciei - care e interdependenta de instincte sexuale. Cum am zis, toti tinem cont de aspectul fizic, difera masura in care tinem cont de ea. Barbatul si femeia au constructii psihice foarte asemanatoare! Asta omite articolul tau.
Psihologii spun ca oamenii aleg o persoana violenta pentru ca au impresia ca o sa-i apere de altii, si e cam logic, mai bine te loveste unul care te apara de restul decat sa te loveasca multi. Asta ar fi logica, cica.
In 22 a fost solstitiul de iarna, momentul in care Soarele se afla in cel mai indepartat punct de emisfera nordica, urmand ca de atunci sa se "apropie" de noi, practic atunci a inceput anul nou.
De asta ii prefera, si de asta unii fac pe bad boii, dar sunt doar boi corect ar fi fost sa scriu bad boy-ii, sau bad boys-ii, dar sunt doar boi. Mai misun pe profilurile unora, pe fb, din astia din discutie, pana ma conving ca-s niste boi.
Habar n-am. Centrul galaxiei, dar si ea calatoreste prin univers...
Pare corect, e gresit pentru ca nu concorda cu realitatea.
Daca testezi empiric teoriile din articolul tau rezultatul o sa fie negativ.
Marea majoritate a femeilor sunt atrase si de forma fizica insa nu e un factor determinant.
Cred ca mai multe femei resping barbatii egoisti. (Oarecum, daca egoismul o favorizeaza pe ea atunci nu-l mai respinge. Motivul evolutiv este evident)
Femeile acum „n" sute de ani cautau barbati cu muschi. Asta e ideea generala pe care o cred toti.
Eu cred ca-i fals. Muschii nu inseamna neaparat ca masculul respectiv e capabil din punct de vedere psihic sa fie protector. Deci nu asta-i cel mai bun mod pentru a selectiona masculul potrivit. Asa ca de unde atractia pentru masculii dezvoltati fizic, din moment ce este ineficienta?
Trebuie sa fie vorba de alt criteriu, mai eficient. E un criteriu comportamental ce exprima increderea in sine.