| RAY a întrebat:

Ce parere aveti? as vrea raspunsurii la cei care cunosc evolutia umana

Daca ar fi dupa femei, cam 10% din barbati ar avea acces la imperechere.
De altfel, la multe specii din lumea animalelor, maxim 10% din masculi copuleaza. In concluzie, pentru majoritatea femeilor e un compromis faptul ca accepta sa se casatoareasca cu barbati beta, delta, omega. Ele fiind programate genetic sa se imperecheze doar cu masculi alfa.
Asadar, rar ai sa vezi femei care sa-si iubeasca barbatii cu adevarat.
Femeile sunt atrase la ovulatie de barbati puternici, cu gene competitive, iar cand nu sunt la ovulatie, de barbati fideli si rabdatori, necesari pentru cresterea copiilor. Daca suntem atenti la familiile cu mai multi copii, unii dintre acesti copii nu seamana sub nicio forma cu tatal oficial.
Barbatii de treaba pierd. Si asta pentru ca genele noastre egoiste s-au dovedit de-a lungul timpului a fi mai puternice decat genele altrusite.
Prin urmare, femeile sunt atrase cu adevarat de masculi plini de testosteron, buni de vagin, egoisti, aroganti, gata oricand sa calce peste cadavre pentru a-si atinge scopul.Genul speciei noastre, "Homo", a aparut odata cu inceputul Pleistocenului, acum 1.8-2milioane de ani.
Trecerea de la societatea de tip vanatori-culegatori la cea de agricultori s-a intamplat doar in urma cu aproximativ 10000 de ani; este putin probabil ca aceasta perioada, Holocenul, sa fi generat noi structuri cognitive. Asadar, raportat la Pleistocen, experienta noastra in Holocen
este una recenta, neconcretizandu-se inca in noi structuri cognitive. Avem un creier primitiv intr-o cutie craniana moderna.
Dpdv genetic n-am mai evoluat deloc. Practic, instinctul femeilor crede ca suntem undeva pe la mijlocul pleistocenului, cand eram mai mult gorile decat oameni si aveam nevoie de multa agresivitate, muschi, egoism, ca sa supravietuim.
Multe femei se plang ca nu si-au gasit "za oanul" sau ca nu mai exista barbati "adevarati". Adevarul e ca in ziua de azi, ca sa supravietuiesti nu mai ai nevoie de litri de testosteron, tone de muschi, cantitati industriale de agresivitate, ci de creier.
Astazi, barbatii incearca sa supravietuisaca, folosindu-si mai mult creierul. Pentru femei insa, asta constitue o problema majora – masculul actual nu prea mai seamana cu "barbatul adevarat" de la mijlocul pleistocenului, barbat cautat cu ardoare de catre sexul frumos.
Drept consecinta, o gramada de femei nu reusesc sa se adapteze la mediul actual, ramanand fie singure, nefericite, neimplinite, nesatisfacute, fie acumuland o groaza de probleme de natura psihica. Neadaptarea la mediul actual este una din cauzele pentru care unele femei aleg calea
desfraului, fac copii din flori, isi duc la ruina propriile casnicii

Răspuns Câştigător
| Ragnarøk a răspuns:

Mi-ai cerut sa-ti dau opinia asupra lui. Ai alzheimer? Ti-am dat opinia mea. Incercare crasa de a discredita femeia.

Si toti barbatii si toate femeile tin cont de aspectul fizic in vederea imperecherii. Singurul lucru ce difera este cat de predominanta e aceasta tendinta. Pentru ca, mai presus de nevoile personale, avem inradacinata in minte ideea perpetuarii speciei - care e interdependenta de instincte sexuale. Cum am zis, toti tinem cont de aspectul fizic, difera masura in care tinem cont de ea. Barbatul si femeia au constructii psihice foarte asemanatoare! Asta omite articolul tau.

43 răspunsuri:
| RAY explică (pentru Mădă0611):

In mod clar fizicul nu garanta stabilitate, siguranta, dar conteaza si el in mod clar, totusi eu spun ca femeiile prin ceea ce aleg decid viitorul speciei umane, despre badboys ce parere ai?

Patenista metaforic banuiesc ca esti, am spus si eu asa ca e frumos aici in Romania, faza cu 22 decembrie nu cunosc acest fapt sa fim deja in 2016 an mincinos, de fapt au trecut multe miliarde de ani

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Psihologii spun ca oamenii aleg o persoana violenta pentru ca au impresia ca o sa-i apere de altii, si e cam logic, mai bine te loveste unul care te apara de restul decat sa te loveasca multi. Asta ar fi logica, cica.

In 22 a fost solstitiul de iarna, momentul in care Soarele se afla in cel mai indepartat punct de emisfera nordica, urmand ca de atunci sa se "apropie" de noi, practic atunci a inceput anul nou.

De asta prefera badboys interesanta ipoteza, da ai dreptate, teoretic atunci pamantul a terminat calatoria lui, am o curiozitate si soarele calatoreste in galaxie da in jurul a ce anume?

De asta ii prefera, si de asta unii fac pe bad boii, dar sunt doar boi laughing corect ar fi fost sa scriu bad boy-ii, sau bad boys-ii, dar sunt doar boi. laughing Mai misun pe profilurile unora, pe fb, din astia din discutie, pana ma conving ca-s niste boi.

Habar n-am. Centrul galaxiei, dar si ea calatoreste prin univers... oh go on

| Inferno a răspuns:

Pare corect, e gresit pentru ca nu concorda cu realitatea.

Daca testezi empiric teoriile din articolul tau rezultatul o sa fie negativ.
Marea majoritate a femeilor sunt atrase si de forma fizica insa nu e un factor determinant.
Cred ca mai multe femei resping barbatii egoisti. (Oarecum, daca egoismul o favorizeaza pe ea atunci nu-l mai respinge. Motivul evolutiv este evident)

Femeile acum „n" sute de ani cautau barbati cu muschi. Asta e ideea generala pe care o cred toti.
Eu cred ca-i fals. Muschii nu inseamna neaparat ca masculul respectiv e capabil din punct de vedere psihic sa fie protector. Deci nu asta-i cel mai bun mod pentru a selectiona masculul potrivit. Asa ca de unde atractia pentru masculii dezvoltati fizic, din moment ce este ineficienta?
Trebuie sa fie vorba de alt criteriu, mai eficient. E un criteriu comportamental ce exprima increderea in sine.

Faptul ca esti curioasa de ei indica ca ai un interes fata de ei te atrag cumva, ca dovedesc ei pana la urma ca sunt bolovani e altceva

| RAY explică (pentru Inferno):

Atunci ce crezi ca determina atractia intre oamenii?

Neee, ma intereseaza cum gandesc oamenii, si daca se comporta cum gandesc, ca apoi sa pot sa-i compar cu cei pe care nu ii pot "studia". devil Stiu ca fiecare persoana e unica, dar nu pierd nimic daca generalizez si ma pazesc de unii oameni.

E un lucru foarte bun ca faci asta, denota ratiune, logica, dar nu uita ca esti si o fiinta emotionala te poti insela usor

| Inferno a răspuns (pentru RAY):

Pai e clar ca fiecare sex are nevoile sale deci factorii care determina „atractia" sunt diferiti.
La femei e destul de subtil, dar are legatura cu postur si cu mimica figurii fizionomiei fetei (fata umana are 43 de muschi, de departe cea mai expresiva parte a corpului).

| Inferno a răspuns (pentru RAY):

Important mai e si modul in care vorbesti. Nu atat ceea ce spui cat intensitatea cu care produci sunetele.

| RAY explică (pentru Inferno):

Te pasioneaza comportamentul uman?