| modestul a întrebat:

Ce Parere aveti? Cutremurele sunt chiar sunt prognozate pentru America de Sus si sa nu uitam de vulcanul care va erupe anul acesta Eyjaf.
'Sfarşitul lumii va incepe cu un mare cutremur in America de Sud şi cu o erupţie vulcanică în Islanda". Aşa a prezis, în 1940, clarvăzătorul american Edgar Cayce (1877 - 1945).
Credeti in sfarsitul lumii?

10 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Auzi dar de ce n-a zis nimeni de vulcanul din Islanda inainte sa erupa, dupa cutremurul din America de sud? Voi chiar asa puneti botu' la tot ce cititi? Si cum impaci tu religia ta cu teoriile lui despre reincarnare? ca probabil, spre deosebire de tine, eu am citit acum vreo 15 ani o carte cu ce spunea el acolo in starile de transa.

| shadovv a răspuns:

Sfarsitul lumii laughing
lol... ala vine cand vrea Dumnezeu... nu cand vrea Edgar Cayce.

| anad a răspuns:

Tu esti atata de convins de acest sfarsit incat nu mai are rost sa te lamurim in nici un fel.Tot am o nedumerire: de ce vrei totusi sa se sfarseasca lumea? (aproape toate intrebarile tale cer confirmarea acestui lucru!)

| karellen a răspuns:

laughing...desigur. e o certitudine stiintifica doar pentru ca a spus-o cinevawinking

| AndutzaAndu a răspuns:

Da, cred în sfârşitul lumii, acela va veni, poate, când ne aşteptăm mai puţin.
Tu ai pus sute şi mii de întrebări cu sfârşitul lumii şi despre existenţa lui Dumnezeu, chiar vrei să vină de pe acum sfârşitul lumii? Să murim toţi?:-s

| sergiu76 a răspuns:

Stii dc sunt cutremure in america? pentru ca e una din cele mai mari falii din lume, adica se situeaza pe cele mai mari placi tectonicedin lume. e normal sa fie cutremure in vestul americii si in america de sud. daca nu ar fi s-ar intampla ca in haiti.in Islanda sa stii ca mereu a fost o tara vulcanica, si e logic sa mai izbucneasca cate un vulcan asa ca nu te teme, sfarsitul cand va veni nimeni nu va sti.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O sa mori, modestule, o sa mori!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer cred ca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sincer cred ca
va veni.

Întrebări recente