Eu aș spune că atracția între oameni este de două feluri;
Sexuală
Cea mai des întâlnită și specifică bărbaților, care după interacțiunea și descoperirea calităților partenerei poate deveni și atracție sufletească. Dacă într-un cuplu există doar atracție sexuală între parteneri d.p.m.d.v. acel cuplu nu are viață lungă.
Atracția sufletească(suflet suflet)
Aici sexualitatea nu prea există, dar este o atracție puternică și matură. Această atracție este una durabilă iar partenerii de cuplu se simt ca o parte din ei unul față de celălalt.Desigur sexualitatea survine inevitabil atunci când cei doi parteneri se apropie fizic.
Normal că cuplurile trebuie să se bazeze pe sentimente nu pe chestii materiale.
Nu.
Nu doar aspectul fizic poate genera atracție sexuală. Am avut situații în care nu am fost atras sexual de o persoană inițial, ci după ce am petrecut câteva ore împreună.
Doar aspectul fizic nu înseamnă nimic. Una frumoasă şi proastă nu mă atrage cu nimic. Ți-am mai zis asta.
Bineînțeles că o să mă întrebi "dar una urâtă şi deşteaptă?". Nici aşa nu mă atrage.
Şi ca femeie şi ca bărbat vei avea cel mai mult succes cu o combinație într aspectul fizic, inteligență, simțul umorului şi mai sunt şi altele. Procentul în care sunt apreciate acestea, diferă de la persoană la persoană.
Doar aspectul fizic, poți să te c*** pe el.
O să mori frumos, singur şi prost. Atât. ))))
Instictul sexual e dat de aparența fizică, dar, dar o relație inter-umană nu ține doar de sex, și dacă n-ai ce vorbi cu persoana în cauza atracția dispare.
Sau crezi că că ea cum te vede hopa, gata s-o punem de-un futai.
Partial, dar nu in toate cazurile. Tu de exemplu ai simti atractie fizica pentru o persoana de alta rasa?