| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ce parere aveți de asa numitele continente pierdute? Le considerați un mit sau credeți că este un sâmbure de adevăr in aceste legende? De Atlantida se vorbeste ca a fost o insula in oceanul atlantic, despre Lemuria se spune ca era in oceanul indian și Mauritius ar fi o rămășița din ea, Mu se spune ca exista in oceanul pacific și ca ar rămas insula peștelui, iar Hyperboreea in oceanul arctic! Acum in Agartha și Shambala eu nu cred deoarece teoria Pământului gol mi se pare nerealistica dar in aceste patru continente cred pentru ca sunt menționate și in vechile scrieri și de asemenea trebuia sa mai fi fost și alte continente in trecut, cu siguranță oceanul nu era atât de mare și era mai mult uscat acum mii de ani! Unii spun ca era tehnologie avansata pe aceste patru continente și oamenii de pe aceste continente atingeau ușor suta de ani! Asta mie mi se pare extrem de nerealistic, adică dacă chiar erau mașini zburătoare și tehnologie avansata am fi descoperit ceva in oceane, in schimb ce descoperim in oceane sunt numeroase piramide dar încă nu m-am documentat suficient pe tema asta! Credeți că numeroasele piramide de pe fundul oceanului ar fi putut fi locuințele lor dar sa fi fost ajutați sa le construiască? Ce credeți despre aceste patru continente? Credeți ca este totul un mit? Spuneți-mi părerile voastre?

2 răspunsuri:
| Kiran a răspuns:

Posibil sa fie adevarate, personal nu cred ca exista suficienta imaginatie pentru creearea unui asa detaliat mit ce nu vad ce efecte ar putea avea in randul oamenilor la acea vreme. Legat de miturile despre creaturi, putem vedea in alte continente (exemplu, pasarea Sabot sau Cazuar) sunt animale normale pentru localnici insa pentru noi sunt niste creaturi ce ne infricoseaza.

| siriusblack98 a răspuns:

Nu consider ca e imposibil sa fi existat dar povestile despre ele consider ca sunt extrem de exagerate. Poate unele din ele s-au scufundat in ocean iar altele sunt si acum populate de oameni doar ca nu le mai cunoastem exact granitele. Treaba este ca fie o insula, fie un intreg continent daca ar fi populate de o civilizatie extrem de avansata dpdv tehnologic, ar lasa anumite urme, ar lasa in urma tehnologie nu doar pietre puse una peste alta.