Nu stiu ce sa zic... unele mi se par niste sfaturi de viata bune (,, Ce nu te omoara te face mai puternic.''). Sunt cateva reguli legate de distrugere si magie cu care nu sunt de acord, dar m-a surpris sa vad regulile legate de respect (Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.).
Din cate am observat, nimic nu ii indeamna la distrugere sau ranire fara motiv. Atunci de unde toate prejudecatile? Ma gandesc ca s-a format un cerc vicios: lumea ii considera rai(fara motiv), iar ei fac rau conform regulii 11(Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L.).
Alt lucru pe care l-am observat este egoismul si faptul ca nu impartasesc nimic decat daca le este cerut. Nu cred ca vor sa iasa in evidenta, ci mai degraba sa se ascunda de lume.
Spre deosebire de alte religii tu nu o sa vezi niciodata un satanist strigandu-si problemele in gura marepentru ca, din nou, tine in primul rand de respectul fata de cei care, poate, nu vor sa te asculte cum te plangi, ca sa nu mai zic ca in acel moment tu te expui si devii slab
In privinta magiei, aceea e magie doar in sens metaforic si se refera la mijloacele prin care obtii ceea ce vrei
Sa stii ca satanistii nu se fac, ei se nasc, si multi oameni din societatea aceasta care "respecta" doctrinele ortodoxiei sunt satnisti, fara sa stie
,,Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, DISTRUGE-L."
http://www.youtube.com/watch?v=jDhFP0vXpPI&feature=related
Sweeet distruction!
Mihaela31,
La perfecţie mergea dacă mai ziceam ceva şi de duşmani, femei şi bani .
Stfu! Ieși afară, și ia-ți și bazaconiile cu tine!
Haaidee, la ce folosește chestia asta pe care nici nu am citit-o?
In Romania pana si satanistii sunt incompetenti. Zicalele de mai sus au fost luate la intamplare de pe unde s-a putut, si gata am facut indrumarul satanistului mioritic pe timp de criza.
Ceea ce este interesant e ca majoritatea credinciosilor aplica aceste reguli fara ca macar sa le cunoasca provenienta!
De exemplu, ''Ce nu te omoara te face mai puternic'' apartine lui Friedrich Nietzche, filosof si satanist convins, insa de cate ori nu am auzit acest citat? Cati dinte aceia ce-l rosteau cunosteau macar autorul sau despre ce anume a scris autorul? Odata l-am auzit rostit de un preot in Biserica...
@ErotiqueConseils, credeam ca postezi o melodie cu Guta
Se potrivea de ( adi ) minune cu citatul!
Da de acord cele 11 reguli ale pamantului le aplica toata lumea(in afara de aia cu magia) Legiile lui abadon ala huh unele bune altele nu(majoritatea bune)
Satanisti moderni nu cred in nici un zeu!(asta pentru cei cu idei preconcepute)
Vezi mai multe pe: www.bisericasatanista.org
www.satanicro.blogspot.com
In primul rand consider ca sunt in asa fel alese incat sa fraiereasca oamenii pentru a-i atrage spre satanism. In al doilea rand, unele da, sunt ok, altele sunt total aiurea, si sunt destule.
Daca chiar vrei invataturi mai bine cauta pe maxime si citate celebre, si lasa prostiile cu satanismul.
Sincer :: Majoritatea mi se par destul de ok, [fac abstractie de chestiile cu "Magie Interioara" ].
Offf, inainte sa se inceapa cu aberatii, sa clarificam un lucru ::
"Satanist" nu inseamna neaparat a crede in zee red guy xP.
Daca am merge dupa regulile lor, am fi toti niste pacatosi notorii. Totusi, asa cum crestinii cred in Dumnezeu, satanistii cred in Satan, ce mare lucru? Eu cred in cafeaua cu lapte. Totusi, satanistii astia, cum ii numiti, par ceva mai aproape de realitate decat crestinii, care merg dupa "invataturile sfinte", alias ordinele date de clerici cu scopul de a manipula societatea si a-si umple buzunarele pe seama prostilor.
@NoChangeForUs
Cateva din chestiile de aici le folosesti in viata de zi cu zi idiotule daca nu iti place intra aici: http://www.adunarecugir.ro/
Si daca nici macar nu le-ai citit ai tupeu sa le zici bazaconii?
Unele puncte prezentate de tine ma satisfac intr-un anumit fel:
1."Arata respect (nu slabiciune si mila) pentru cei ce sufera, pentru ca asta o sa-i intareasca."
5. "Mai bine mori decat sa te supui."
imi ridica moralul dar asta nu inseamna ca sunt satanist.
Mi-a placut aia cu "idiotule", probabil are la baza ideologia crestina unde raspunsul negativ sau negarea duce la regret si mai apoi la razbunare.
Iesite din tipar si destul de normale unele. Ceva de genu chit pe chit da nu chiar.
Acum un an si ceva am descoperit si eu aceste lucruri. Atunci am observat ca respectam aceste reguli fara sa stiu de ele (eram ateu pe-atunci). Apoi am cercetat satanismul modern si am observat ca mi se potriveste. Asa am devenit satanist.
Nu exista reguli si pacate in satanismul modern [nu exista in adevaratul sens al cuvantului ] sunt doar niste principii.