| Duhovnicul a întrebat:

Ce parere aveti de felul cum multi impart voturi de nefolositor si stupid mai ales la aceasta categorie doar pentru ca nu au aceleasi opinii si convingeri ca alte persoane? recent am descoperit o anume utilizatoare ( nu ii dau numele ), care da cu atata generozitate aceste voturi pentru a-si apara credinta de fapt cand m-am uitat pe pagina profilului ei la lista cu voturi am observat ca tinta ei sunt aceiasi useri : Parintele, ardnaxur1961, mih33, liviu00, hephap si desigur eu. banuiesc ca stiti ce avem cu totii in comunwinking dragilor la ce va foloseste faptul ca ne etichetati raspunsurile ca fiind idioate? dovediti-o straight face dovediti ca ceea ce spun e stupid si apoi mai vorbim. si asta nu schimba realitatea cu nimic
Nu prea are legatura cu subiectul dar motivul pentru care postez aceasta intrebare este pentru ca ateii in general patesc asta si vreau sa va intreb daca vi se pare corect thinking o zi faina tuturor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa va zic una tare: am vreo 15-16 conturi, nici eu nu mai stiu cu exactitate. Si am postat un raspuns amuzant, mai la micheteaux, asa, de pe contul "x". Nimic ciudat, nu? Nu... A doua zi, m-am logat pe contul "y" si am postat un raspuns inteligent, la aceeasi intrebare. A treia zi, m-am logat pe contul "z", cu intentia de a-mi vota cele doua raspunsuri. L-am votat pe cel inteligent iar celui amuzant, uitand ca imi apartine, i-am dat stupid si nefolositor. Imi vine sa-mi tai venele, pe lung. crying

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ar fi dupa mine teddy...multumestete cu stupizii.

| madagascar a răspuns:

Ai si tu dreptate daca cineva iti contesta idea trebuie sa aiba cel putin 3 argumente, dar asta e, eu nu ma stresez, fiecare crede ce vrea

| zorialbi a răspuns:

Toti de aici de pe site avem dreptul sa votam si sa ne spunem parerea atata timp cat respectam regulile site-ului. Care e problema?happy Eu ma amuz cand primesc stupid.

| dienuk a răspuns:

Ha? ce patesc ateii?

| Arthur a răspuns:

Dragă @Teddy şi eu am păţit de nenumărate ori lucrul acesta şi nu sunt ateu. happy
Au fost unii care mi-au luat la rând răspunsurile şi au dat stupid şi nefolositor, ce păţiţi voi e nimic. Un dement şi-a făcut 9 conturi de pe care mă bombarda odată. Uitaţivă la suspendaţi şi atunci veţi înţelege că ce pateşti tu e nimic : User111... 119. Dacă mai vrei iţi mai spun.
Eu am atras atenţia de multă vreme dar tot voi aţi spus că nu e nici o problemă, am adus în discuţie de mai multe ori acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Teddy, m-ai uitat pe mine laughing Am si eu o umbra care ma voteaza stupid neobosit. Dar ce sa spun, este si asta un mod de viata. Si-au gasit un tel in viata, impart stupide rolling on the floor

| GabiCh93 a răspuns:

Nu mi se pare corecthee hee

| Mony_4137 a răspuns:

Nu. Normal ca nu. Toata lumea are dreptul la o opinie, si nu trebuie catalogata stupida doar pentru ca nu se potriveste cu a ta. Ai dreptate aicibig grin
O zi buna si tie!

Abh
| Abh a răspuns:

Teddy! Scrie mah ceva sa-ti pot da stupid. Lui zorialbi i-am dat deja unul ca sa-l binedispun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca tine si de temperamentul tau, poate ca tu le iei foarte in serios, fata de altii care se amuza de exemplu pe treburile astea ...nu ii baga in seama, nu toata lumea e perfecta.

| Razvan a răspuns:

Normal cand ti se termina argumentele apelezi la voturi stupid si nefolositor.Aceste voturi au si ele utilitatea lor daca sunt folosite cand e nevoie, cand unele raspunsuri sunt chiar strigatoare la cerlaughing
Din pacate, se voteaza persoana si nu raspunsulhappy

HepHap
| HepHap a răspuns:

Drama mea e ca sunt mulatru, nu ma accepta nici negrii nici albii, desi eu caut refugiu la fiecare. Pai ce sa-i fac daca nu sunt ateu, dar in acelasi timp sunt impotriva fundamentalismului religios?
La mine curg stupizii din ambele parti...cred, desi parca ma prigonesc mai mult crestinii laughing

| Duhovnicul explică:

@Hephap inseamna ca o ai cam lunga

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Hai sa fim seriosi! Laura64 si-a creat contul DOAR ca sa voteze la greu. Altfel, cum iti explici ca, in 10 zile a reusit sa dea cateva mii de voturi. In mod sigur e vorba de vreo clona a cine stie carui user suparat pe lume si pe viata.
Si acum, ia sa vezi cu cati "stupizi" ma pricopsesc. laughing

Abh
| Abh a răspuns:

Zbang! Punct ochit, punct lovit.
Eu mi-am facut ratia de stupizi pe ziua de azi. Va multumesc.

| Alphawolf a răspuns:

Este vorba de caracter, se apara si ea cum poate. Egoismul este o caracteristica omeneasca iar unele persoane au din plin. Este interesant ca unele persoane nu realizeaza ca niste voturi nu va schimba nimic, si impart cu generozitate. O asfel de persoana cred, se foloseste de orice pentru a castiga, nu o mai intereseaza adevarul, important e sa castige.

ardnaxur1961

@mih33: Sa castige, ce? Asta nu pricep. Ca le imparte de parca ar fi platite cu greutatea lor in aur.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Sunt riscurile orientărilor religioase. Şi eu ca şi om credincios mi-am luat la greu stupizi de la cei care nu sunt de aceeaşi părere cu mine, aşa că nu mai prea frecventez categoria, nu de teama stupizilor ci pentru că eu chiar nu am chef să sec google-ul de informaţii, de filmuleţe şi de alte chestii doar pentru a îi face pe alţii să creadă ceva ce nu vor. Este ceva în gena oamenilor, să dea stupizi pentru că astfel cred ei că vor fi mai inteligenţi. happy

| Alphawolf a răspuns:

@ardnaxur1961
Aici pe TPU probabil castiga buna dispozitie. Probabil buna dispozitie si-o face in functie de cate voturi reuseste sa imparta, deci cu cat imparte mai multe cu atat se simte mai bine. Interesant, nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori, pe parcursul vietii, mai faci si fixatii! Asa si cu tanara utilizatoare care se tine de capul tau si al altora!
Acum, domnule Teddy, esti necajit ca cineva te citeste si iti da stupid sau nefolositor, iar mai tarziu, cand isi va schimba obiectul "adoratiei", vei fi trist, ca nu te mai baga in seama!
Eu am avut o prietena experta care m-a parasit pentru alte zari(sau nick-uri) mai bune! Ii simt lipsa enorm! Nimeni nu ma mai baga in stupizi!
Vezi ce creaturi indecise si ciudate suntem?

| AvalohAlyn a răspuns:

Fara suparare, si eu am dat stupid pentru ca unele pareri ale ateilor mi se pareau de-a dreptul ridicole.Parintele de nenumarate ori a ironizat credinta altor oameni si si-a batut joc de religie.Mesaje ca Hristos nu exista, e o iluzie, sau ca vreau sa dispara, sau o jignire adusa lui Hristos si lui Dumnezeu ce poate fi mai mult decat un raspuns stupid? Ateii inteligenti ar veni cu argumente solide, ar fi intelegatori si nu si-ar mai da aer de superioritate si totodata jignind credinta atator miliarde de oameni.Rautatea se puncteaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si printre cei ce pling pe aici citi sint cu mai multe conturi?

| dynasmile21 a răspuns:

Dar ce zici de intrebarile unde toti utilizatorii care au raspuns au luat nefolositor si stupid? Dar absolut toti fara motiv! Cum a mai zis cineva: rautatea se puncteaza. Si eu am dat stupide la intrebari stupide, insa pot aprecia si raspunsurile inteligente.
De fapt nici nu conteaza daca esti ateu sau crestin nu ii vei putea opri niciodata pe acesti "Dart Weider"(poate o sa am la stupide, pentru ca nu sunt sigura ca asa se scrie corect numele) al lumii virtuale.

| Duhovnicul explică:

@dynasmile21
se aranjeaza te pot face chiar eu cu un stupid laughing

| laura64 a răspuns:

Scuze dar nu inteleg despre ce este vorba. Adica acele optiuni nu sunt pentru vot? Sunt puse doar pentru decor? Nu cred si din pacate am vazut multe raspunsuri bune dupa mine fara nici un vot. Dupa mine cred ca e de bun simt sa dai un vot celui care a postat raspunsul. Si intrebarile interesante ar trebui votate cu ceva. Eu am votat raspunsul caci pe voi inca nu va cunosc, cred ca am dat aceluias utilizator si bine si rau dupa cum am considerat. Cred ca este dreptul meu sa votez la un raspuns dupa cum cred eu ca merita. Am ramas surprinsa si sper ca nu la mine se refera Teddy, in loc de Bun venit! Chiar sunt foarte multe raspunsuri ne votate, de ce? Oare nu merita cei care s-au straduit sa raspunda mai bine sau mai rau un vot macar. Trecem pe langa raspunsurile lor ca trenul prin gara?

| Duhovnicul explică:

@laura64
nu am spus ca nu ai dreptul sa votezi, spuneam ca sunt grupuri de interese si fiecare mai da la utilizatorii respectivi si voturi bune dar asta numai daca intr-unul din raspunsuri este de aceeasi parere ca si tine sau cel putin neutru gresesc? e vorba de a fi impartial ca sa pricepi si tu; iar ritmul in care se dau voturile acelea ma cam pune pe ganduri, la unele intrebari legate de subiectul stiinta-religie cred ca toti ateii daca nu ma insel aveau cate un vot nefolositor / stupid, o fi coincidenta zici?

ardnaxur1961

@laura64: Sigur ca e de bun simt sa votezi. Sigur ca e dreptul tau sa votezi. Dar, ce nu inteleg eu nici sa ma pici cu ceara este de ce s-ar chinui cineva sa voteze la greu in aprilie raspunsuri date la intrebari puse in decembrie. Asta mi se pare ciudat. E ca si cum ai lua raspunsurile unui user de la "descalecat" si le-ai da voturi.

| Flav a răspuns:

@laura64 - fara suparare, dar ii dau dreptate user-ului ardnaxur. Am observat si eu asta zilele trecute, treaba cu voturile la intrebari de acum cateva luni bune. Nu mai zic de votarea user-ului Arthur, unde ii dai inteligent pagini intregi. Am spus sa nu ma bag ca nu-i treaba mea, dar cand am vazut mai sus reactia ta, n-am putut sa ma abtin. Ptiu...

| danut a răspuns:

Nu ar trebui sa te afecteze anumite voturi, Dumnezeu a dat liberul albitru, de aici si fiecare cu opinia lui. Poate cei enumerati sunt parte a unei minoritati, sau mai bine spus cu opinii mai putin agreate.

| laura64 a răspuns:

Ardaxur 1961, Pentru a va cunoaste cred ca e normal sa va studiez raspunsurile. Daca ar fi fost ceva ilegal cred ca nu mai erau postate decat la secret, cu cod de acces iar daca sunt mai vechi dupa tine nu pot fi votate?
Cred ca e la fel de normal sa am simpatiile mele, sper ca nu te-am facut geloasa. Daca e ceva intre tine si Arthur ma retrag.
Sau mai bine lasa-l pe el sa aleaga. Si Apropo, daca ii esti asa buna prietena de ce nu ai amintit de voturile fluviu ale lui Ewanovschi de care cred ca nu stie.
Din albumul TPU si din cat am reusit sa citesc ii apreciez in mod deosebit pe : Arthur, Harciog, Aqualuna, April, Cristacheceliute, Tigergerid, Bubulina si cam pana aici am ajuns cu studiul.
Mi-ar placea sa stau de vorba cu ei si fata in fata. Apreciez convingerile lor de viata : religioase, politice dupa cultura pe care o au etc. Dar nici celor mai buni prieteni ai mei nu le iert gafele si le atrag atentia daca gresesc; lor prin vorba voua prin vot.
Nu port pica nimanui si chiar daca este de alta convingere la un gen de intrebari, la altul s-ar putea sa fim de acord. (ex. politic -religie sau altele )
Sa auzim de bine.
Draga teddy. Bineinteles ca-ti faci prieteni