| Duhovnicul a întrebat:

Ce parere aveti de felul cum multi impart voturi de nefolositor si stupid mai ales la aceasta categorie doar pentru ca nu au aceleasi opinii si convingeri ca alte persoane? recent am descoperit o anume utilizatoare ( nu ii dau numele ), care da cu atata generozitate aceste voturi pentru a-si apara credinta de fapt cand m-am uitat pe pagina profilului ei la lista cu voturi am observat ca tinta ei sunt aceiasi useri : Parintele, ardnaxur1961, mih33, liviu00, hephap si desigur eu. banuiesc ca stiti ce avem cu totii in comunwinking dragilor la ce va foloseste faptul ca ne etichetati raspunsurile ca fiind idioate? dovediti-o straight face dovediti ca ceea ce spun e stupid si apoi mai vorbim. si asta nu schimba realitatea cu nimic
Nu prea are legatura cu subiectul dar motivul pentru care postez aceasta intrebare este pentru ca ateii in general patesc asta si vreau sa va intreb daca vi se pare corect thinking o zi faina tuturor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa va zic una tare: am vreo 15-16 conturi, nici eu nu mai stiu cu exactitate. Si am postat un raspuns amuzant, mai la micheteaux, asa, de pe contul "x". Nimic ciudat, nu? Nu... A doua zi, m-am logat pe contul "y" si am postat un raspuns inteligent, la aceeasi intrebare. A treia zi, m-am logat pe contul "z", cu intentia de a-mi vota cele doua raspunsuri. L-am votat pe cel inteligent iar celui amuzant, uitand ca imi apartine, i-am dat stupid si nefolositor. Imi vine sa-mi tai venele, pe lung. crying

33 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Teddy, m-ai uitat pe mine laughing Am si eu o umbra care ma voteaza stupid neobosit. Dar ce sa spun, este si asta un mod de viata. Si-au gasit un tel in viata, impart stupide rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca tine si de temperamentul tau, poate ca tu le iei foarte in serios, fata de altii care se amuza de exemplu pe treburile astea ...nu ii baga in seama, nu toata lumea e perfecta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori, pe parcursul vietii, mai faci si fixatii! Asa si cu tanara utilizatoare care se tine de capul tau si al altora!
Acum, domnule Teddy, esti necajit ca cineva te citeste si iti da stupid sau nefolositor, iar mai tarziu, cand isi va schimba obiectul "adoratiei", vei fi trist, ca nu te mai baga in seama!
Eu am avut o prietena experta care m-a parasit pentru alte zari(sau nick-uri) mai bune! Ii simt lipsa enorm! Nimeni nu ma mai baga in stupizi!
Vezi ce creaturi indecise si ciudate suntem?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si printre cei ce pling pe aici citi sint cu mai multe conturi?