Este posibil sa existe extraterestii care ne studiaza si sa nu ne spuna(cei ce stiu) pentru a nu ne panica si a incepe sa urâm armata/CIA/etc. pentru ca nu vor sa faca nimic.
Daca ar exista, ei ar sti ca nu au ce sa faca impotriva lor, sau daca fac s-ar putea sa existe consecinte grave.
Pot sa cred si ca nu exista extraterestii, un exemplu ar fi ca pe Marte nu sunt nici macar bacterii; alt exemplu ar fi ca suntem singurul "animal"(ca specie) care a reusit sa construiasca un robot/lucruri ce produc electricitate/etc.
Mai sincer eu nu cred in fantome, extraterestrii etc. Deoarece multe sunt trucate in PhotoShop, AE si alte programe.
Eu zic ca ar putea fi si un avion "Spirit" http://imgur.com/82rIQoe.
Stiu ca am vazut mai demult pe National Geografic sau Discovery, despre un avion ca acesta sau asemanator care a ajuns aproape pana in spatiu(la marginea orbitei).
Este un mit. Nu exista in realitate. Pozele cu acel satelit inexistent sunt, de fapt, cu un material termic pierdut in timpul unei misiuni in spatiu a unui astronaut. Incidentul fusese raportat de catre acel astronaut cu ceva timp inainte sa apara pozele.