Dac-ai pus ochii pe o Balanta, probabil ca nu mai e nevoie sa-ti spun ce mult îi place sa vorbeasca, sa vorbeasca, sa vorbeasca, sa vor... Despre orice : filosofie, psihologie sau preturile la capsuni în comparatie cu cele la ceApa. Tu ai o minte puternica, rationala, dar la un moment dat parca începi sa te întrebi daca e într-adevar nevoie sa stati si sa discutati toate chestiile astea, când ai venit obosit(a) de la serviciu si tot ce-ti doresti e sa stai în fotoliul tau si sa te relaxezi citind ziarul (Taurul este dependent de tabieturile lui). Balanta e semn de Aer, trebuie sa calatoreasca, macar cu mintea, macar gura sa-i mearga daca picioarele-i stau! Mintea lui avida are mereu nevoie de noi subiecte, de noi "teste", de hrana intelectuala.
Adesea, Balanta este foarte nehotarâta, dar numai din cauza ca stie atât de bine sa vada ambele aspecte ale unei probleme. Daca-ti cere parerea, vrea sa afle ceva ce poate nu a luat în considerare, fiindca are o nevoie interioara de a gasi "dreptatea", "raspunsul corect", "adevarul" sau, mai bine zis, calea de mijloc : echilibrul. Pe tine o sa te cam zgândare nehotarârea asta, care nu înseamna decât ca balanta încearca sa-si ajusteze talerele. Oricum, n-o sa scapi de conversatiile Balantei, asa ca da-i o sansa...
Eu sunt in zodia Stridie, habar n-am cu cine ma potrivesc, sincer sa fiu. imi poate spune cineva?
Eu sunt Taur(18 mai) si prietena mea cea mai buna balanta(27 septembrie)...ne cnoasteam de mai bine de 5 ani, dar de 1 an am ajuns la acceiasi sc si am devenit cele mai bune prietene(sta departe si in afara scolii nu prea ne vizitam) Acum ne vizitam des si de abia astept sa vina din vacanta. Problema e ca nu cred ca m'as intelege cu un baiat in balanta, am fi doar preteni foarte buni...
mariutza98 întreabă:
dada întreabă: