| Theo94 a întrebat:

Ce parere aveti desepre fantasmofobie (fobia de fantome) este strans legata de nictofobie (frica de intuneric), are cineva de aici fantasmofobie?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

De acord, cumva. De fapt nu ne e frica de intuneric efectiv, ci de faptul ca suntem mai vulnerabili, nu vedem ce se intampla si ne simtim amenintati.

| Theo94 explică (pentru Adry05):

Exact nu de intuneric in sine, ci de ce credem ca s-ar putea afla in el le este la unii frica.

| RAY a răspuns:

Desi stiu ca e irational sa spun, cred ca am., frica de fantome care cateodata le si visez dar asta de cand eram mic, eu am vazut ceva cand eram mic, probabil era imaginatie atat

| RAY a răspuns:

Nu-mi place sa vad mortii sau sa trec prin cimitir

| T0T a răspuns:

Mă dacă prin absurd ar exista fantome chiar sunt curios cine nu ar avea fantasmofobie, nu cine ar avea.
Cât despre frica de întuneric și mie îmi era frică când eram ceva mai mic. Mi-a trecut cu vârsta. Se poate lega că tu fiind destul de credul poți să te aștepți de la orice exercitare a misterului conturat de negura nopții.

| Freya1 a răspuns:

Dap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu unu nu am frica de întuneric, iar de fantome nu deoarece nu am văzut niciodată una, probabil de asta. laughing) tu ai văzut?