Sper să meargă. Şi eu îmi doresc - şi de vreo săptămână scriu pe carneţele - un butoi plin cu vin de buturugă, vreo douăzeci de vedre, să am pe toată iarna. Tot aştept. Sper să apară.
Alea-s proostii cu hârţoage şi carnetele. Ceea ce zici tu funcționează, şi este real la fel ca tine şi de fapt numa legea atracţiei nu-i că-e altceva.
Si eu imi doream niste nike,mam rugat la zeul nike,ce sa vezi ca au venit prin dhl direct la mine acasa plus ca acum sunt si patron, multumesc karmei,e o porcarie karma, daca nu muncesti nu ai, stii vorba aia dz iti da dar nu iti baga in plasa, e nimenu nu iti baga in plasa, ARBEIT MACHT FREIT
Pai functioneaza dar... nu cred ca intelegi exact acest principiu. Vezi tu, nu merge chiar asa, nu iti doresti ceva si prin minune se intampla. Totul se bazeaza pe fizica, legile naturii si cum functioneaza mintea omului.
Daca tu iti doresti ceva cu adevarat, tu iti pui aceasta "samanta" in subconstient, aceasta idee. Dupa, in functie de cum ai grija de ea si ce influenta are asupra ta, corpul se indreapta singur spre aceasta directie, pentru a obtine acel ceva. Faza cu telefonul la tine a fost o coincidenta, desi nu ar fi corect sa ii zicem chiar asa (dar am zis asta pe intelesul tau), pentru ca uite... ai pus intrebarea asta aici acum, totul se intampla asa cum se intampla. Acum esti mai interesat/a de asta decat inainte, nu? Altfel nu erai.
Daca chiar vrei sa stii mai multe despre asta, nu te mai uita pe tik tok... nu stiu cum ai putut sa gasesti asa ceva acolo :/, iti recomand sa citesti "Puterea extraordinara a subconstientului tau" de Joseph Murphy. Acolo se explica diverse metode de sugerare a ceea ce ai intrebat tu si cazuri reale despre aceste lucruri.
Bafta si o zi faina in continuare!
E o prostie.
Cauta pe net "confirmation bias".
Asta e un fenomen psihologic in care atunci cand se intampla sa primim ce vrem zicem ca "am manifestat" sau "am atras" sau mai stiu eu ce cand de fapt lucrul ala il primeai oricum.
"People tend to unconsciously select information that supports their views, but ignoring non-supportive information. People also tend to interpret ambiguous evidence as supporting their existing position. The effect is strongest for desired outcomes, for emotionally charged issues, and for deeply entrenched beliefs."
Legea atracției funcționează doar dacă societatea este evoluată încât lumea să-și permită unele lucruri. Anume, în Africa nu toată lumea își permite ușor un telefon smart, pur și simplu pentru că vrea... și depinde și de cercul tău de prieteni sau gândirea societății în general