anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre afirmatia: "Uraste un fir de nisip si vei uri tot universul."?

Răspuns Câştigător
| deceeu a răspuns:

Deci am vazut niste raspunsuri de am ramas masca laughing)! cum dracu sa urasti un fir de nisip? laughing

| anonim_4396 explică (pentru deceeu):

E o metafora

8 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Normal nu poate avea importanta mai mare ca urasti ceva,indiferent ce,decit ca ura exista in sufletul tau si, daca exista, esti pierdut pentru univers.

| Sentinel a răspuns:

Firul de nisip face parte din Univers. Tot ce exista face parte din Univers. Tot ce este materie. De asemenea face parte din Univers si tot ce este eter, Constiinta. In fapt, tot ce este material este iluzie, deoarece in adancul fiecarui strop de materie este doar Constiinta pura (energie, vibratie).

Sa urasti un fir de nisip, inseamna sa te urasti pe tine, sa il urasti pe Dumnezeu, sa urasti Manifestatul, sa urasti Constiinta care se manifesta pentru a se cunoaste pe Sine. Tot ce este pe lume face parte din Tot Ceea ce Este, Constiinta Divina manifestata. Un singur fir de nisip nu poate lipsi din Tot Ceea ce Este. Totul este interconectat.

Nu ai cum sa urasti un fir de nisip, numai daca esti inconstient. Pentru ca daca esti constient, respecti ceea ce este ca fiind o parte din Constiinta Infinita Divina ce se manifesta mii si mii de forme. Si tu esti tot parte din Constiinta Divina care se manifesta.

"Poate că aţi auzit proverbul buddhist: „Dacă nu ar exista iluzia(maya), nu ar mai exista nici iluminare". Prin intermediul lumii şi, în ultimă instanţă, prin dvs., Nemanifestatul se cunoaşte pe Sine. Sunteţi aici pentru a-i permite scopului divin al Universului să se împlinească. Atât de important sunteţi!" Eckhart Tolle - Puterea lui Acum

| Chris a răspuns:

E o reactie in lant, nimic concret.

| deceeu a răspuns:

Asa in spirit de metafora, afirmatia se refera pur si simplu la capacitatea omului de a uri. Ura are un efect de bulgare de zapada... daca esti in stare sa urasti ceva neimportant, in viitor vei fi in stare sa urasti totul. Parerea mea...

| Alysée a răspuns:

Asta ai inventat tu acum k eu n-am mai auzit, dar cica toti avem un scop in lume si impreuna formam un tot fiecare cu rolul sau.cum e cu legea atractiei fiecare gand a oricarei persoane transmite unde universului ceva ce ne atinge pe fiecare intr-un fel.deci daca tu urasti acel fir de nisip pentru ca e naspa, e si vina ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Care a spus asta nu prea avea ce face, poate urasc pe un lucru care nu are cine stie ce importanta nici macar pentru o furnica, dar asta nu inseamna ca urasc totul.
E o aberatie.