Aia sunt prosti.
Niste... nici n-am cuvinte sa ma exprim, daca din moment ce au cerut pareri sincere si le spui ca chestia aia ii naspa, se oftica de se c*#@ pe ei
Nu gresesti cu nimic.
Uite aici: http://www.tpu.ro/......in-partea/
Au fost sterse cateva comentari, dar cine si-a luat avertisment? Exact! Eu.
Las-o măi că ea e toată artistă. Cu siguranță le-o dat pe spate cu simțul ei estetic, cu încadrarea în rules of third și basmele pseudo intelectuale de copchilă emancipată.
)) copchilă emancipată )
@alexandra75
Dupa cum vad esti la o varsta destul de inaintata.Cam de varsta cu mama.
De ce nu iti iei o viata?
Nu vreau sa ma intelegi gresit dar
stai sa te pui la mintea unui copil de 12 ani?
Doamne imi este mila de tine adica sa ma ignori du-te si ia-ti un sot.
Pe mine nu m-a blocat cred ca-i place sa se certe cu mine
) are noroc ca nu am chef de cearta ca daca as avea i-ar fi frica sa iasa din casa ( GLUMESC)
Nu gresesti deloc, nu pot sa-i suport imi vine sa sparg pc-ul
Numai pe facebook vezi asemenea specimene
Ee, găseşti şi pe aici. Ia uite: http://www.tpu.ro/......rimul-vid/
Mersi ca mi-ai aratat intrebarea asta nu o vazusem
Penibil baiatul.
O!"Pretenaa meaa"alexandra75 este subiect de discutiee.nu pot sa i trimit mesajjj ca mi a dat ignore:(ce pacat.nu stie sa lamureasca o situatiee.lasa vorbele si o tuleste.:((=))
http://www.tpu.ro/......65945-n04/
Mi a zis sa nu mai comentez, si s a crezut smechera daca a trantit vorba acolo si a plecat:-bd. sper sa vada raspunsul meu aici!
Eu cred ca ai dreptate insa daca cel care raspunde vrea doar sa faca o gluma proasta mai bine tace din gura.
Si daca face vreo gluma ce?
Nu e ea/el instare sa imi zica ca se Pisa pe parerea mea sau ca Nu o intereseaza parerea mea atata timp cand a cerut parerea tuturor.
E prea multa libertate de exprimare in tara asta, e adevarat.Cand ceri o parere, trebuie sa te lasi injurat fara probleme si sa nu spui nimic, sa taci chitic. Eventual sa lasi doar persoanele cu atitudini un pic mai josnice sa aiba cuvantul cel mai "valoros". Doar ei au dreptul sa vorbeasca, restul sa taca. Iata adevarata evolutie spre lumea civilizata!
Eu nu stiu cine te-a injurat ti-am zis parerea mea si anume, nu te prinde zambitul ala fortat dar fiecare intelege ce vrea.
Felul cum scrii mesajul aici e diferit! Chiar daca e un comentariu depreciativ, suna altfel cand e formulat civilizat! Observi diferenta?
Sunt destul de multi si sa stii ca nu gresesti.Dar mai ales pe retele de socializare.
Ai mare Dreptate!
Eu imi spun parerea si ea incepe sa ma faca rautacioasa, etc...:))
http://www.tpu.ro/......65945-n04/
Ce parere sa am despre cineva care nu are nimic civilizat de spus? vrei s afaci oamenii sa se creada "debili, prosti, urati". asta reiese din comentariile tale sau obligi oamenii sa se conformeze ca sunt nerusinati si nu te cred? cum indraznesc oare? eu nu am nimic cu parerile tale negative, am insa ceva cu aspectul lor necivilizat.esti o idioata, poftim o parere sincera! treci si gandeste la fel ca spun eu asta!
Am zis eu ca esti urata? tu fumezi ceva sau esti dereglata de la natura?
Lol,lasa-ma asa, oropsita de soarta! Pa!
Mersi pentru compliment dar eu sunt copil, tu ce scuze ai?
Drum bun! Cale batuta... continuarea o sti si tu
"o stii si tu", cu doi de "i"! ma bucur ca ma lasi in pace, cale batuta si tie!
Si eu sunt copil, asta mi-e scuza! sau ma credeai un om mare?
Voi doua aveti vreo problema?
Terminati odata.
Eu nu am pe mine ma distreaza.
Nu am absolut nimic cu aceasta persoana pe care nu o cunosc.E preocupata de aparitiile mele pe TPU de mai mult timp.isi face pana si conturi false ca sa imi scrie.
Stai acum m-am prins.
Tu esti suparata pe ea ca si-a spus parerea despre poza ta.
Inseamna ca sunt prea serioasa pentru tine.Imi pare rau, dar ar trebui sa iti cauti alte persoane, mai potrivite pentru tine.
Nu sunt deloc suparata, doar ca nu inteleg de ce comenteaza daca nu ii place si de ce in felul acela necivilizat.Si,de fapt ce vrea pana la urma? Doar sa se distreze? e sadica?
Eu nu stiu de unde le scoti
Asa faci?
Bravo.Esti rea
Mi-ai dat niste ideei
Ma jur ca nu
Doamne saraca femeie )
Mi-a dat ignor se pare ca e cam dusa
'ra-ti ale naibii de pupeze! Ati facut din SF rubrica de crosetat mironosisme... ca niste babe vadane.
Tu arati in poza aia de parca esti constipata, si ne intrebi ce parere avem?! Ei bine, eu te-as **** nitel, na! Intelegi ce vrei din stelutele alea (am niste prietene care chiar ar vrea niste stelute de-astea, dar ma mai gandesc). Dar n-as iesi inainte cu tine la opera, cu fata aia ranjita toata, sa fim clar intelesi!
'No acu' pe Jelli n-as *** decat peste vreo 3 ani N-are tate, de-aia! Cu ce sa ma joc eu in pat, cu zulufii ei sateni? Plus ca trebuie sa-i indes o perna-n gura, sa taca naibii si sa nu mai vocifereze ca un patefon stricat.
Da, si-a dat parerea ei... stai ca imi dau si eu cu parerea acus, despre poza ei pitzipontzeasca, facuta cu mobilul in oglinda din baie, sa luceasca gresia Swarovsky-tian in fundal. Pitzi sub dus, emblematic!
Asa ca nu stiu ce aveti voi de impartit, poame acre, dar sper sa nu ma raportati pe mine. Eu sunt tandru si sincer cu amandoua, si va iubesc la fel de mult, intelighentelor!
Erata pentru doamna administrator Alexandra: ***se va traduce prin "pieptăna". Sa nu cumva sa se inteleaga altceva
Sunt Jelly, nu Jelli. Si nu-mi fac poze in baie
Ei, sa va pieptăn atunci pe toate trei, na!
Ca sunteti la fel de rele de mielitza!
Vacaru_Anastasia_1999 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: