| mircea a întrebat:

Ce parere aveti despre cei care prefera sa intrebe fiindca le este lene sa caute singuri raspunsul si prin aceasta, sa invete?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

De obicei aici pe site, se dau raspunsuri mult mai ample si pe intelesul tuturor, asa ca este mai bine sa citeasca decit sa stea sa spicuiasca ce si cum.

11 răspunsuri:
| tukhey23 a răspuns:

Asta e rolul TPU happy

| elena a răspuns:

Cred ca ei cauta un raspuns pe intelesul lor, din acest motiv apelez si eu la TPU.

| ioanaa a răspuns:

Daca ii pot ajuta, o fac cu cel mai mare drag. Si asa, mai invat si eu unele lucruri happy

| Diva a răspuns:

Cred ca ei prefera sa intrebe deoarece doresc o parere sau un sfat concret si pana la urma aste e rolul acestui site

| mIsTeR a răspuns:

Uneori nu au timp, lumea lucreaza sa poate supravietui si nu sta toata ziua la pc, TPU este pentru a ajuta oamenii

| miry a răspuns:

E bine ca intreaba ata arata cai intereseaza nu-i o greseala sa intrebi, ar fi mai rau daca ar fi dezinteresata persoana respectiva, daca intreaba inseamna ca e dornica sa afle sa stie sa cunoasca

| mircea explică:

Este clar ca rolul TPU este de a ajuta si nu la asta ma refer pentru ca este evident si mai mult sau mai putin toti cei care au raspuns stiu acest lucru. ma refeream la cei care au cartea in biblioteca, dar nu o citesc, la cei care nu cumpara ziarul ca sa te intrebe pe tine, la cei care intra pe net sa caute "comentarii" pe care le prezinta ca fiind ale lor, la cei care nu vor sa invete in general.

| 123456_6075 a răspuns:

PAi daca-i asa ...aia sunt lenesii!
Sunt oamenii care raman neinformati si se fac de ras intr-o discutie...
Sunt oamenii care nu stiu sa isi aleaga un produs bun pe care sa-l cumpere(adica isi cumpara de exemplu o masina dupa culoare si forma si nu dupa specificatii tehnice)...
PArerea mea este ca neiformarea te face sa pari o persoana proasta desi nu esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca si eu sunt una din "cei" dar cum a zis si....mlm....aici pot sa inteleg ceva si imi aleg ce imi placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul care e omenos stie sa plece fruntea jos. Ce daca facem noi un efort in plus chiar daca acel om poate cauta pe google?

| ionica89 a răspuns:

Eu sunt de parere ca mai intai trebuie sa cautam pe google raspunsul, iar daca nu-l gasim atunci sa intrebam pe forumuri.