| unul1 a întrebat:

Ce parere aveti despre clarviziune si daca vi s-a intamplat sa cunoasteti pe cineva cu astfel de "puteri"? Eu am cunoscut un preot cu astfel de "puteri". Ca sa zici ca au fost niste simple coincidente ce mi-a spus mie sau unor rude de ale mele ar fi cam exagerat.

18 răspunsuri:
| maiAm8conturi a răspuns:

Miop fiind, iti zic ca e doar un mit!

| Alysée a răspuns:

Astfel de puteri exista.nimic nu e batut in cuie. unei rde ia prezis moartea sotului modul in care o sa moara si asa a fost i-a zis si peste cati ani.

| MCRgurl a răspuns:

Eu am cunsocut o maicuta care i-a spus mamei mele ca o sa aiba probleme cu mine si a avut.cate am facut eu...nici nu mai stiu, si maicuta i-a spus de atunci ca o sa se intample

| AlxMro a răspuns (pentru MCRgurl):

Orice parinte la un moment dat are probleme cu copilul mai ales daca aceste e in perioada adolescentei.

| doctorandus a răspuns:

Pune-l sa concureze pentru milionul lui Randi (si sa-l imparta la vaduve si orfani).

| Delicacy a răspuns:

Nu prea cred în chestiile de genul.

| unul1 explică (pentru Delicacy):

Stiu ce zici. Nimeni nu crede pana nu vede...

| Delicacy a răspuns (pentru unul1):

Ştii care e secretul? Atâta timp cât nu crezi, nu are cum să te afecteze.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cate ori urmeaza sa mi se intample ceva rau am presimtiri sun forma unui gand la problema respectiva.de cand ma stiu, dar de intamplat tot mi se intampla nu pot face nimic.nu pot face diferenta intre gandul meu voit si cel care ma avertizeaza.

| IgoToHellForThis a răspuns:

In drumul meu spre casa intr'un geam e o foaie pe care scrie Ghicitoarea Leana care de fapt spune un adevar crud... cat de prosti sunt oamenii care vin la ea.

| Accero a răspuns:

Treaba sta asa, oricine poate prezice putin din viitor. Adica tu om suparat te duci la preot si ii zici problemele si tot ce ai pe suflet, iar el masurand tot, isi da seama ce va urma dar pe o distanta scurta de timp nu ani chestii maxim luni, si nu e greu devil
Totul e sa ai un pic de imaginatie si de perspectiva happy

| unul1 explică (pentru Accero):

Dar cand iti spune chiar si lucruri din trecutul tau pe care nu avea de unde sa le stie(si nu ma refer la faze ca isi da seama ca esti suparat ca nu esti sanatos sau cineva din familie nu e sanatos)? De ex preotul respectiv i-a spus la bunica mea ca matusa va divorta de sotul ei peste 4-5 ani si chiar s-a intamplat. Mie mi-a spus de o problema medicala chiar daca nu era vizibila. La el merg mii de oameni pe an si la foarte multi le-a "ghicit" viitorul. Iti zic un lucru: nu te convingi pana nu o sa ai contant cu o astfel de persoana.

| Accero a răspuns (pentru unul1):

1) Sti exista lucruri care par magice ca sa spun asa dar probabil a fost asa,a aintrebat de familie, bunica ta a zis, nu prea sunt bine maica se cearta, si pam se despart, si s-a despartit, ca asa sunt batranii.De problema medicala invizibila si eu dar un doctor imi pot da seama ppentru ca exista simptome.

| thebeggar a răspuns:

Când coincidențele se transformă în certitudini, devin "puteri".

| Plolice a răspuns:

Astea sunt vrajeli, pur si simplu te face sa crezi ca lucrul respectiv se va intampla si daca tu crezi chiar se va intampla, daca nu crezi nu se intampla, aia care zic ca pot ghicii viitorul sunt doar sarlatani

| Vadean_Ioana_1982 a răspuns:

Ai scris aici ca ai fost la un preot... unde era acel preot?

| EllyMelly a răspuns:

Cunosc astfel de persoane care iti prezic viitorul si spun lucruri adevarate despre trecututl tau, si am fost si eu odata la o femeie, care mi-a mai spus cite ceva, insa sincer nu stiu daca trebuia sa o cred pe ea. Daca clarviziunile vin din partea unui preot sau a unei maicute, este acceptat, pentru ca asupra lor se asterne puterea miraculoasa a Domnului, insa daca "vrajitoare" din astea care ghicesc in carti, in cafea sau mai stiu eu ce, nu e foarte bine sa le frecventezi. Da, ele pot spune adevarul, insa e mai bine sa nu te lasi incintata de "puterile" lor, pentru ca vei face un mare pacat. Insa da, ce spun clarvazatorii (avind in vedere preotii) in mare parte e adevarat si sfaturile lor sunt foarte folositoare.happy

| unul1 explică (pentru EllyMelly):

Am avut unele rude care au avut si clarviziuni de la tiganci care au fost adevarate. Poate ele au un har. Bine vorbesc de unele nu de mama-omida sau de alte dinestea care apar pe la tv...