Intrebarea s-a mai pus.Nu mi-am schimbat parerea:sunt pentru clonare in conditiile in care ea este controlata de oamenii de stiinta.Progresul in clonare nu mai poate fi oprit.Vad utilitatea clonarii in inlocuirea de organe si in cazul cuplurilor care vor sau si-au pierdut un copil.
Depinde. Daca o privesti dpdv moral este o idee complet gresita.Nu vreau sa traiesc de 50 de ori cu acelasi creier, vreau sa traiesc odata, sa pot face ceva cu el, sau nu.si apoi sa ma duc langa parintii mei si langa toti cei care mi-au fost dragi in viata mea.
Dpdv stiintific este o mare realizare.
Clonarea umana, un om reprezentand copia altuia, nu mai este o fiinta umana. Clonarea eun soc al viitorului si nu putem sa fim de acord cu ea.
Nu una stralucita... din pacate, nu cred ca o clona este capabila de sentimente la fel de profunde ca o persoana normala. E ceva mult prea controlat (evident-e necesar), ca un fel de societate colonizata dupa un anumit sablon...
Este doar o alta modalitate prin care oamenii de stiinta participa la distrugerea omenirii din dorinta de a invata cat mai multe
Nu știu și nu cred ca exista, sincer, daca ar exista ar fi super k ar face ea totu' în locul meu si eu as lenevi toata ziua pe TPU.ro
dudu_4306 întreabă: