L-am vazut pe acest domn acum vreo luna la o emisiune si mi-a placut cum a vorbit. In mare parte sunt de acord cu el, insa nu in totalitate. Erau anumite aspecte pe care le exagera flagrant. Cu aceste exagerari nu sunt de acord, in rest e tare omu'. Si in special curajos; poate sunt multi care gandesc ca el, dar f putini au curajul sa recunoasca acest lucru de teama ca vor fi marginalizati de ''adevaratii crestini''.
Defineste ce vrei sa spui mai in detaliu. Pai Dumnezeu este (si) Spirit. Ce legatura are faptul ca esti evreica cu Pavel Corut. Ce are iepurele cu prefectura.
El a fost securist de cariera si este prea plin de el pentru gustul meu. Si eu pot sa spun o gramada de prostii cu gust de telenovela si sa zic ca sunt curajos si ca crestinii au sa ma marginalizeze.
Ai auzit de Valeriu Popa? Fa o comparatie intre Pavel Corut si el (asa, de exemplu). Sau de Ioana Ladea pe care colegii lui Pavel Corut l-au batut la talpi ai auzit? Sau de Petre Tutea?
Nu inteleg deloc intrebarea sincer, si legatura dintre Corut si tine că esti evreica, desi ma indoiesc.Despre individul asta as avea niste injuraturi sa-i trag pentru ca in timpul mari talharii nationale "Caritas" (Cluj) acest excroc facea apel la romani sa isi depuna cati mai multi bani acolo spunand ca "Caritas" va fi salvarea nationala.Aceasta a fost marea talhareala la care la care a fost supusa o mare parte a populatiei de care baieti cu ochi albastri inclusiv acest Corut nu erau straini.
Si eu sunt evreica, la fel ca tine Daca esti evreica am o parere foarte buna.Si chiar ma bucur sa cunosc evrei. De Pavel nu ma mai intereseaza, dar cred ca si el e evreu.
אנחנו ננצח!
AvalohAlyn întreabă: