Ideea ta de a face chiar si mort economii m-a amuzat, desi este foarte corecta si, de fapt, toti oamenii tin cont de costurile pe care le vor avea dupa moarte; asa ca am continuat in gluma, sperand sa nu supar.
O sa fii suprinsa cati si-au cumparat loc la cimitir, unii chiar si-au luat cosciug si l-au pus in pod cu bani economisti, evident.
Eu una, nu ma grabesc pe lumea cealalta si sincer, nici de economii nu ma stresez de acum, poate doar pentru concedii reale, dar in nici un caz pentru inmormantare.
Or vedea ai mei ce vor face, la momentul respectiv.
In general, oamenii isi fac din timp aranjamentele pentru inmormantare; tu nu cred ca esti in situatia sa te pregatesti; dupa cum iti spuneam mai sus, multi batrani in China s-au sinucis ca sa prinda funerarii de calitate.
Daca ar fi sa ma iau dupa longevitatea alor mei parinti, care au murit in prag de 90 amandoi, cred ca mai am cel putin 35 de ani de trait dar asta chiar nu ma streseaza acum, ca oricum maine poate da o masina peste mine si m-am carat fara sa stiu.
Vorba lui fii-miu, cred ca-mi cumpara loc intr-o capsula spatiala si ma trimite sa vad universul, ca il costa doar $6000, care-i mult mai putin decat o inmormantare si loc de veci, pe aici.
Este o metoda de conservare a organismelor dar nu poti sa readuci la viata doar prin criogenare.
Cea mai mare tâmpenie. Nimeni nu va fi înviat vreodată. odată înghețat la minus nu știu câte grade Celsius te omoară chiar daca nu erai mort înainte, deci lăsați aberațiile astea. Este dovedit deja ( vezi experiențele celor care au avut o moarte clinică) că atunci când murim sufletul părăsește corpul și continuă să trăiască în altă lume. Deci lasă aberația asta cu înghețatul, toți oamenii care au apelat la așa ceva până acum sunt morți definitiv, singura diferență e că în loc să fie îngropați au fost înghețați.